Irgalmasság rózsafüzére

Hozzászólások

Az irgalmassag rozsafuzert felajanlom buneink bocsanataert, csaladomert, fiunk csaladjaert, gondjaink ( lakasvasarlasi ) sikeres megoldasaert, bekessegert, egeszsegert, es nem utolso sorban a Maria Radioert. JEZUSOM BIZOM BENNED !!!
Az irgalmasság rózsafűzért felajánlom családomért, bűneink bocsánatáért , gondjaink sikeres megoldásáért, egészségért és békességért a családom összes tagjáért és egy fontos célomért
Az Irgalmasság rozsafüzérét fel ajánlom betegségemért!Kérem a Jo Istent hogy szabaditson meg a félelemtöl rossz gondolatoktol és az ideg betegségemtöl!Hálábol felajánlom a kapott kegyelmekért!
a irgalmas JÉZUS gyógyító segítségét , kérjük minden testi s lelki beteg testvérünkre , bizva ,,hol már ember nem segíthet a TE ERőD nem törik meg----
Hálát adok a Gondviselőnek az eddig kapott kegyelmekèrt ès imát kèrek gyermekeim gyógyulásáèrt, fejlődèsèèrt, családunk bèkèjèèrt ès egy nagyon fontos szándèkèrt. Uram hallgasd meg imáinkat, lègy velünk, nálad nincs lehetetlen! Áldott legyen a Te neved!!!

Új hozzászólás: