A lelkiatya válaszol

Hozzászólások

Dicsertessek Jezus Krisztus! Az lenne a kerdesem hogyha valaki vad hazzassagban el az szabade gyonyon? Milyen idokozonkent kell gyonni egy hivo katolikusnak?
Dicsertessék Jézus Krisztus! Darvas-Kozma József lelkiatyát kérdezném: Szeretném tudni, mit tudnék segíteni elhúnyt édasanyám lelkén, aki egyházi törvények miatt (amelyek most változhatnának Ferenc Pápa szerint), második házassága idején 40 évig eltiltott volt a szentgyónástól és anélkül húnyt el. Mostanig azzal a meggyõzõdéssel éltem, hogy Földi-Anyaszentegyházi törvények (kizárások) miatt nem jutott szentségekhez, így elkárhozott a lelke. Eddig ez nekem nem volt ennyire fájdalmas, de most amióta betegen itthon vagyok és együtt imádkozom a Mária rádióval, egyre súlyosabban nyomja a lelkemet... Engesztelõ szentmiséket is végeztettem, de nem hiszek ezeknek a hatásában, mivelhogy (40 év alatt ismételten elkövetett) halálos bûnökkel meghalva egyenesen a pokolba jutott. Ezt pap mondta nekem. Pár nappal halála elõtt többször ismételte, hogy halála után a leányával találkozik majd... Hol? A pokolban? Kizártnak érzem magam, mert hiábavalónak érzem törekvéseimet. Tudok-e segíteni elhúnyt édasanyám lelkén?
Honnan ennyi felelem, meg 2honap utan se valaszolnak a kerdesere. Imatkozzon a lelkekert, az irgalmas Joistenhez, ennyi eleg lesz A papok a hiveket hibaztassak hogy nem jarnak templomba s nem gyonak, s ez ami miat nem felelnek a halottak lelkeert. A pap alig jott el anyamhoz, pedig reg az agyban fekudt, de szerencsere idejebe ideert mielott haldoklott, igy az en lelkem most nyugodtabb. Aterzem minden lelki fajdalmat es szeretnem megvigasztalni ezzel a valaszommal Janka
nagyon sokat tanulhatunk ebből a műsorból!!!!

Új hozzászólás: