Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Kerlek istenem segits mindenben legy velunk ne hagy el DUJK

Szia! Imát kérnék rákos barátnõmért. Nem mond semmit a családjának. Teljesen maga alatt van és nem fogad el segítséget.

a rozsafüzert felajanjom Balazs Katalin es Istvan lelki üdveert es a csalad összes halottaiert Köszönöm

DAJK!Ezt az irgalmasság rózsafüzért felszeretném ajanlani hálából a kapott kegyelemért!

DRAGA SZUZANYANK A MAI ROZSAFUZERT FELAJANLVA KERUNK ESEDEZZ ERTUNK SZENT FIADNAL HOGY MINEL HAMARABB MEGSZABADULJUNK A SULYOS TERHEKTOL MELYEKET MASOK ROTTAK RANK TUDJUK JEZUS READ HALLGAT ES KERESUNK MEGHALLGATASRA TALAL JEZUSUNK BIZUNK BENNED

Felajanlom ezt a rozsafuzert tesverem egeszegeert! Kerem a Szuzanya kozbenjarasat Szent Fianal, hogy gyogyitsa meg!

A mai nap rozsafuzereit felajanlom egy agymutetten atteset beteg guogyulasaert es a Jo Isten segitse meg felepuleseben

Ezt a rózsafüzért felajánlom drága családom egészségéért, a jó Isten segítse őket minden lépésükben. Isten fizesse!

Drága Szűz Anya hálás vagyok neked minden kegyelemért, amit eddig tőled kaptam. A nagybőjti szent időben kérem a segítséged hogy mindig hozzád tudjak fordulni a nehéz időkben. Legyen ez a számomra minden gonosztól való eltávolodás és minden olyanhoz való közeledés, ami Istentől származik.Kérlek Téged Szűz Anyám , hogy szabadítsd meg Nagytatámat a szenvedéstől! Köszönöm a Mária Rádióban elhangzó összes imával az irántam való Szereteted! Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Ezt a heti rózsafüzért felajánlom fiam lelki és testi épségéért. Bízom benne , hogy imám hatására megszabadul az alkoholtól és minden vele járó gonosz gondolattól és cselekedettől. Drága Szűz Anya légy Velünk! Isten fizesse az imáikat! Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,bekeert,a banatosokert, a maganyosokert, az arvakert,a betegekert,az oszes hivekert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Dicsértessék a Jézus Krisztus.A mai misét és rózsa fűzért felszeretném ajånlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért és hogy a gyakorlati vizsgam sikerüljön. Hálát adok minden nap a jo Istennek,hogy eddig velem volt és megsegített. Köszönöm Szűzanyám minden segítségedet és hallgasd meg imaimat. AMEN.

Imát kérek fiam szabadulásáért, azoknak az embereknek a befolyásától, akik rossz hatással vannak rá. Édesanyámért is, imát kérek.

Imát kérek egy szerzetesnővérért, szabadulásáért, gyógyulásáért. A Szentlélek megvilágosító kegyelméért számára.

A mai irgalmasság rózsafűzért és az egész heti imát fölajánlom első sorba lányom lelki és szellemi gyógyúlásáért, fiamért családomért és kérem az Úr Jézust töltse be gyerekeim lelkét és szivét az ő mélységes szeretetével !

Imát kérek lányomért és fiamért. Szabadulásukért, a Szentlélek kiáradásáért az életükre.

Eszt a rozsafuzert es a mai szentmiset felajalom halabol a kapott kegyelmekert.

Kérlek Uram aldd meg azt a helyet ahol a keresett kulcs van,vagy aldd meg azt az embert aki megtalalta hogy visszakeruljon a gazdajahoz,koszonom Uram hogy hozzad fordulhatunk.

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert, családom minden tagjaert egészségéért békéért megertesert!DJKr

Halas köszönet a szüzanyanak es az ö szent fianak a kapot kegyelmekert,es kerem tovab is segitsen es örizen ovjon minden idöbe.Es egy fontos szandekra. Isten fizese.

Djk kerlek imatkozunk lanyom sikeres szulesert szulanyam jezusom kerlek segitsetek rajta

Imát kerek 12 éves Csabiért,lelki gyógyulásért,koszonom Lilla

A rozsafüzert felajanlom a csaladom es magam a növerem es csaladja egeszsegeert, valamint egy nagyon fontos szandekra Köszönöm

Imát kérek Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegunkert, egy jó munkahely megtalalasaban, a gonosz távozásáért! Dicsértessék a Jézus Krisztus!

A dicsöseges rozsafüzert felajanlom Veres Magdaert es a csalad összes halottjaert pihenesük legyen csendes, emlekük aldott. Köszönöm

A heten elhangzo rozsafuzereket es szentmiseket halabol szeretnem felajanlani,hogy lanyomek szerencsesen megjartak a hosszu utat Isten segitsegevel es kerem tovabbra is egeszseget bekesseget a csaladunkba es imaim meghallgatasat koszonom.

Dicsertessek imat kerek edesapam gyogyulasaert anyagi helyzetunk rendezeseert DUJK

Oldalak

Új hozzászólás: