Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

fel szeretnem ajanlani ezt a rozsafuzert elhunyt edesanyamert, elo csaladjagjaimert, a csikrakosi papbacsiert, a csikszentdomokosi plebanosert.

Dicsértessék. A napi misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért hogy tudjak segíteni az embereken,szerető társért mert a magány egyre nehezebb,büneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. Amen

A mai rozsafuzert es imakat felajalom a csaladomert a testverem csaladjaert sogornőm gyogyulasaert gyerekeink jo uton valo haladasaert lányom sikeres vizsgáiért ,egeszsegert egy jo mukahejert ,anyagiak javulasaert ,gonosz tavozasaert koszonom szuzanyam az edig kapot kegyelmeket DAJK

A szentlélek Isten segitségét kérve, szeretnék imát kérni gyermekeimért.Adjon a jó Isten kitartást és erőss akaratot nekik a tanulásban, hogy sikeresen vizsgázhassanak.

Ezt a rózsafüzért és minden imát felajánlom az egész családomért, hogy adjon a jó Isten mindanyiunknak, eröt, egészséget, békeséget.Kérlek szüzanyám vigyázz az én idös 92 éves édesanyámra, Dömös Gizellára aki nagyon messze van töllünk. DJK.

Kérem szépen a közös ima erejét: saját szándékom magvalósulásáéert! Köszönöm szépen URAM!

A héten elhangzó imákat és szentmiséket felajánlom Bálint Máriáért, Verinikáért és Geréb Emeséért, orvosaikért és családjaikért.

Mai nap imáit felajánlom Ágnes gyógyulásáért, a reményért hogy sikerül legyőzni a betegséget. Kérem a Szüzanyát csak egy szót szóljon Szent Fiánál, hogy meggyógyuljon Ági. DJK

Eszt a rozsafuzert fel ajanlom testvereimert edesapamert a Jo isten orizze meg Minden bajtol

A rózsafüzért felajánlom unokatestvéremért Draskovitsné Ungváry Ildikó lelki üdvéért, aki Temesváron élt és mint zenetanárnő kántorkodott a Gyárvárosi Rom Kath. templomban.Örök világosság fényeskedjen Neki.

Ezt a rózsafüzért felajánlom a gyógyulásomert, hogy szabaduljak ki az ördög rabságából.

A mai nap osszes Rozsafuzereit fel ajanlom a Maria Radio osszes dolgozoiert,a Radio fenn maradasaert,Kulfoldon elo fiam,menyem es draga kis unokam egeszsegeert,egeszsegemert.Az osszes elhunyt szeretteimert,akikert nem imadkozik senki,a betegekert es a bunosokert,a maganyosokert.Isten Aldja meg a Maria Radio dolgozoit.

A mai rózsafűzért felajánlom édesapám gyógyulásáért és minden beteg gyógyulásáért.

A mai rózsafűzért és szentmisét felajánlom elhunyt Édesanyám és nővérem lelki üdvösségéért, nyugodjanak békességben és az örök világosság fényeskedjék nekik! Köszönöm, Dicsértessék a Jézus Krisztus!

A mai nap imáit és rózsafüzért felajánlom az eddig kapott kegyelmekért,családomért, édesanyámért,egészségünkért,a szeretetért a Mária rádióért,papjainkért és halotaim lelki üdvéjért.Isten fizesse,D J K

DJK.A mai imat es szentmiset felajanlom gyermekemert hogy a jo Isten segitse utjan,es ferjemert hogy mielobb meggyogyulhason.Istenem bizok benned.

minden imat szent miset rozsafuzert felajanlok gyermekeim testi lelki gyogyulassaert a gonosz tavoltartassaert es a Maria radio fenmaradassaert! Dicsertessek az Ur JEZUS KRISZTUS!

A hètfői rozsafūzèrt kèrem magamèrt az egèsz csalàdomèrt, a betegekèrt ,ès a jo ismerőseimèrt valamint a Mària ràdio közössègeièrtH

D.a J.Kr. Imát szeretnék kérni Noémiért,hogy a jó Isten segitse egy fontos döntés meghozatalában.Legyen meg a jó Isten akarata. Előre is köszönöm.

Isten eltesse a Maria radionkat imadkozzunk együtt a fentmaradasaert es minden dolgozojaert DJkrisztus

E CSODÁLATOS NAPON KÖSZÖNTÖM A STUDIÓTOK FENNÁLLÁSÁNAK 11 ÉVES ÉVFORDULÓJÁT-- S BIZOM HOGY MÁRIA OLTALMAZÓ PALÁSTJA MINDANNYIUNKAT JÉZUSSAL EGYÜTT KISÉR MÁRIA OLTALMA ALATT-- SZERETETTEL-A CSIKI ÖNKÉNTESEK, VELEMMEL EGYÜTT- G.ILDIKÓ---2O17.MÁRC.25

ECSODÁLATOS NAPON KÖSZÖNTÖM A STUDIOTOK FENÁLLÁSÁNAK 11 EV ES ÉVFORDULOJAN S BIZOM HOGY MÁRIA OLTALMAZO PALASTJA MINDANNYIUNKAT JÉZUSSAL EGYUTT KISER MÁRIA OLTALMA ALATT CSIKI ONKÉNTESK VELEMMEL EGYÜTT KÖSTZÖNT G.ILDIKO

A rozsafuzert felajanlom a Maria Radioert, szuletesnapjara,a dolgozoiert az onkentesekert es halgatoiert,a draga Szuzanya tartsa meg nekunk sokaig es meg felajanlom csaladom es szereteim minden egyes tagjaert, egeszsegert bekesegert

A rozsafuzert felajanlom a Maria Radioert, szuletesnapjara,a dolgozoiert az onkentesekert es halgatoiert,a draga Szuzanya tartsa meg nekunk sokaig es meg felajanlom csaladom es szereteim minden egyes tagjaert, egeszsegert bekesegert

Egy életbevágó magánszándék megvalósulását kérem a mi Nagyassznyunktól, az Isten akarata szerint! Jézus az én URAM!Köszönöm szépen.

Felajanlom a ma Minden imajat es a szentmiset a Maria Radio Minden munkatarsaert az en gyogyulasomert a csaladomert a testvereimert es Minden betegert Jezusom hallgasd meg konyorgesemet

A napi imakat felajanlom szeretet nagymamamert aki harom eve marciusba tavozott az elök sorabol adjon az Isten örök boldogsagot neki . Köszönöm unokaja.

A mai rózsa fűzért fel ajánlom hálából Szűz anyának a kapott kegyelmekért. Szeretett családom minden tagjáért,halottaimért és magam egészségéért. Dicsértessék Jézus Krisztus.

Felajánlom ezt a rózsafüzért a kapott kegyelmekért,a családom testi-lelki egészségéért a meghaltak lelki üdvéért. Jézusom bízom benned!

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.