Ma kezdődik a Mariathon, az összefogás ünnepe, ima és adománygyűjtő akciónk rádiónk feljődéséért, előrehaladásáért. Elsődleges célunk, a Kovásznán megnyert frekvencia beindítása. Hívhatják adományvonalainkat egészen vasárnapig...

Folytatjuk tematikus napjaink sorozatát. Októberi témánk: „Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket.” (Jn 15,12) Jézus Krisztus sohasem valamiért szeret, hanem...

Újra összefogásra hívjuk hallgatóinkat. Október 18-21 között az Erdélyi Mária Rádió megsegítéséért, annak terjeszkedéséért szervezünk gyűjtést - Mariathont. Míg májusban a Mária Rádiók...

Máréfalva, Hargita megyében, Székelyudvarhelytől 7 km-re északkeletre fekszik. Közigazgatásilag 2004 tavaszától önálló község. Máréfalva a történelmi Udvarhelyszék Farcádi járásához, majd Fenyéd...

1
2
3
4
2018. október 18. , csütörtök

Ma kezdődik a Mariathon, az összefogás ünnepe, ima és adománygyűjtő akciónk rádiónk feljődéséért, előrehaladásáért. Elsődleges célunk, a Kovásznán megnyert frekvencia beindítása. Hívhatják adományvonalainkat egészen vasárnapig reggel 8 és este 8 óra között, a 0259-420777 vagy a 0359-420777-es telefonszámon. Legyen Ön is része ennek az összefogásnak, segítsünk, hogy a Szűzanya segíthessen!

2018. október 16. , kedd

Folytatjuk tematikus napjaink sorozatát. Októberi témánk: „Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket.” (Jn 15,12) Jézus Krisztus sohasem valamiért szeret, hanem mindig magát az embert szereti. Egyszerűen azért szeret, mert tudja, szükségünk van arra, hogy szeressen bennünket.

2018. október 16. , kedd

Újra összefogásra hívjuk hallgatóinkat. Október 18-21 között az Erdélyi Mária Rádió megsegítéséért, annak terjeszkedéséért szervezünk gyűjtést - Mariathont. Míg májusban a Mária Rádiók Világcsaládjának szándékait támogattuk, most elsődleges célunk, a mi rádiónk fejlődése, pontosabban a Kovásznán megnyert frekvencia beindítása.

2018. október 16. , kedd

Máréfalva, Hargita megyében, Székelyudvarhelytől 7 km-re északkeletre fekszik. Közigazgatásilag 2004 tavaszától önálló község. Máréfalva a történelmi Udvarhelyszék Farcádi járásához, majd Fenyéd községhez tartozó falu volt napjainkig. A falunak és a határában lévő hajdani megfigyelő őrállomásnak, Máré várának névadója egy bizonyos Máré nevezetű vitéz.

2018. október 9. , kedd

Csíkszentgyörgy Hargita megyében, Csíkszeredától 22 km-re délkeletre, a Fiság völgyében, a Csíki-medencében fekszik. A település Körisvényfalva, Jenőfalva, Zata, Czikó, Lacz és Gál összeolvadásából keletkezett. 1332-ben de Sancto Georgio néven említik először.

2018. október 2. , kedd

Szatmárnémeti, köznapi nevén Szatmár város Romániában, az alföld északkeleti szélén, a Szatmári-síkságon, a Szamos két partján fekszik. Románia legészaknyugatibb megyeközpontja, Nagyváradtól 135 km-re északkeletre található. Neve az ősi magyar Zothmar személynévből ered, ennek előzménye pedig a török sat (= elad) ige.

2018. október 1. , hétfő

Szeptember 29-én, szombaton a Szentszék közleményt adott ki. Ferenc pápa a rózsafüzér imádkozására hív mindannyiunkat – hogy Isten Anyja óvja meg az Egyházat a gonosz támadásaitól és Szent Mihály segítsen minket a gonosz ellen folytatott küzdelemben.

2018. szeptember 30. , vasárnap

"Isten Szava eleven, átható és élesebb minden kétélű kardnál" (Zsid 4,1).
Ez a Szó ragyog minden kor embere számára, mint világosság az élet sötétségében.
Tegyetek meg mindent, hogy a Szentírás eljusson mindenki kezébe, még ha ez komoly erőfeszítést és áldozatot követel is. (Szent II. János Pál pápa breviáriuma)

Forrás:Androkat.hu