Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Kerem a draga Jo Szuz Anya kozbenjarasat, hogy tudjak megvalltozni, legyek egy jo anya, feleseg a csaladomnak, es a szuleim tudjak meg erteni es elfogadni donteseimet. Dicsertessek a Jezus Krisztus

kérem a mindenkor segítő Szüzanya és Szent Antal közbenjárását most ballagó Lajos unokámért, örömteli ,tiszta életet, kérek ,teljes megtéréssel, Isten minden áldása kisérje , növekedjék bölcsességben szülei örömére.

Imádkozzunk,F.Mónika megtéréséért,megváltozásáért,hogy szakitson eddigi életével,és az Úr Jézushoz forduljon,az eddigi életének forditson hátat,és térjen meg!És mi pedig újra együtt legyünk,béküljünk ki,és szeressük egymást,Ő is engem,legyünk együtt,ujra,békében szeretetben boldogságban,örömben,áldásban!

IMÁDKOZZUNK,HOGY ISTEN TERVE VALÓSULJON MEG AZ ÉLETEMBE,ÉS A SÁTÁN TERVE HIÚSULJON MEG AZ ÉLETEMBE,ÉN ÉS A CSALÁDOM ÉLETÉBEN! ADJON AZ ÚR NEKEM EGY HOZZÁM ILLŐ SZERETŐ TÁRSAT,FELESÉGET,AKI SZERET ÉS ÉN IS SZERETEM ŐT! ADJA AZ ÚR AZ ÁLDÁSÁT ÉLETEMRE,ADJON MEGTÉRÉSEKET MINDENKI SZÁMÁRA AKI KÖRÜLÖTTEM VAN,CSALÁDOMBAN,SZERETTEIMNEK ÉLETÉBEN,ÉS AZOK ÉLETÉBEN IS AKIKET NEM ISMEREK VAGY NEM SZERETNEK ENGEM! IMÁT KÉREK MÉG,ALKOHOLPROBLÉMÁIM MEGOLDÁSÁRA,HOGY LESZOKJAK,IMÁDKOZZUNK EZÉRT,DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

Kerem imajukat a ferjem egessegeert ,kitartasaert ,a gonosz tavozasaert a csaladunkbol ,a jo megertesert s mindennert .A testverem gyogyulasaert ,a munkam sikereiert .Isten fizesse imajukat !

Kerem imaikat az egesz csaladomert ,hogy a Draga jo Isten gyogyitsa meg a betegsegeimet,adjon egesseget az egesz csaladomnak ,sikereket ,munkaerot bolcseseget, eros kereszteny hitett ,szeretetett es hogy legyen meg az O szent akarata,a Draga SZuzanya takarjan be vedopalastjaval az egesz csaladommal eggyutt .Isten fizesse imajukat .

Gondviselo atyam minden cselekedetem gondolatom teged dicsoitsen kerlek fogadd el imam

Felajanlom aRozsafuzert es kerem avedelmet magamra gyermekeimre az imaban tudjak kitartani agonosz torjon meg minden terulete

Felajanlom aRozsafuzert es kerem avedelmet magamra gyermekeimre az imaban tudjak kitartani agonosz torjon meg minden terulete

Kerem a SZUZ Anya es a szent ANTAL kozbenjarasat az erettsegizo gyermekekert!

A mai rózsafűzért szeretném felajánlani Családunkért,kicsi unokáimért Fiaim családjáért ,munkájukért,egészségükért anyagi biztonságért. Köszönöm a Drága Szűzanya segítségét,hogy egész életünkben éreztük az Ő védelmét. Kérem a Szűzanya segítségét ,irányítását gyermekeim és a mi életünkben. Hálásan köszönöm.

Imaval szeretnem megkoszoni rokonaimnak Pal Amalianak es csaladjanak Csikkarcfalvarol,hogy szeretettel fogadtak a punkosdi bucsu alkalmabol. A Jo Isten aldja meg josagukat.Kati,Nagyvaradrol

imát kérnék a Piarista iskolákért, Piarista rendért,tanulókért, tanárokért, papokért, szerzetesekért, szülőkért,a világon élő összes emberért, békéért, szeretetért, testi- lelki gyógyulásért, haldoklókért,tisztítótűzben szenvedőkért, családomért,családfa gyógyulásáért, egy szándékra, hálából, a gonosz megfékezéséért,szabadulásért, szűz Mária béke királynője rejts minden gyermeked a te szeplőtelen szívedbe, Jézus légy irgalmas hozzánk. Jézus és Mária neve dicsértessék mindörökké. Isten fizesse meg.

A mai Rózsafűzért fel szeretném ajánlani hálából a SZŰZANYÁNAK és az Ő SZENT FIÁNAK a kapott kegyelmekért és kérem, járjon közbe SZENT FIÁNÁL a Családomért, Szüleimért, Testvéreimért, Mária rádió fennmaradásáért. Legyen egészség, békesség, boldogság, szerencse,támogasson, segítsen ügyes-bajos dolgainkban. Növelje bennünk a hitet és a bizodalmat. Isten fizesse! Dícsértessék a Úr Jézus Krisztus!

HALA ES DICSOSEG NEKED URUNK ISTENUNK !!!

fontos szándek megvalosulásáe kerem imáikat koszonom

fontos szándek megvalosulásáe kerem imáikat koszonom

IMÁDKOZZUNK,HOGY ISTEN TERVE VALÓSULJON MEG AZ ÉLETEMBE,ÉS A SÁTÁN TERVE HIÚSULJON MEG AZ ÉLETEMBE,ÉN ÉS A CSALÁDOM ÉLETÉBEN! ADJON AZ ÚR NEKEM EGY HOZZÁM ILLŐ SZERETŐ TÁRSAT,FELESÉGET,AKI SZERET ÉS ÉN IS SZERETEM ŐT! ADJA AZ ÚR AZ ÁLDÁSÁT ÉLETEMRE,ADJON MEGTÉRÉSEKET MINDENKI SZÁMÁRA AKI KÖRÜLÖTTEM VAN,CSALÁDOMBAN,SZERETTEIMNEK ÉLETÉBEN,ÉS AZOK ÉLETÉBEN IS AKIKET NEM ISMEREK VAGY NEM SZERETNEK ENGEM! IMÁDKOZZUNK EZÉRT,DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

Imádkozzunk,F.Mónika megtéréséért,megváltozásáért,hogy szakitson eddigi életével,és az Úr Jézushoz forduljon,az eddigi életének forditson hátat,és térjen meg!És mi pedig újra együtt legyünk,béküljünk ki,és szeressük egymást,Ő is engem,legyünk együtt,ujra,békében szeretetben boldogságban,örömben,áldásban!

Imat szeretnek kerni, gyogyulasomert! Szuzanyam legy velem! Koszonom szepen!

Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát kérnék szépen egy nehéz ügy megoldodásáért, a gonosz megsemmisüléséért és egy boldog párkapcsolatért. Isten fizesse

Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát kérnék szépen egy nehéz ügy megoldodásáért, a gonosz megsemmisüléséért és egy boldog párkapcsolatért. Isten fizesse

Ezt a rozsafuzert,felajalom csaladomert,koszonom a SZuzanyanak meghallgatta keresemet,kerem tovabbra is az Osegitseget.Kerem csaladomban legyen szeretet,es tavozzon a gonosz,a kisbabamat,tartsa meg egezsegben.Halat adok a kapott kegyelmekert.D.J.K

Felajánlom a nap minden imádságát a Szűzanya közbenjárásáért,a Szentlélek,gyógyító,oltalmazó,szabadító kegyelméért, gyermekemnek a teljes testi-lelki felgyógyulásáért !Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét gyógyulásáért,gyógyulásunkért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásunkért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra! Isten fizesse meg a segítő imákat!

Imaszandekot kerek az erettsegizokert , hogy mindenki szamara a legmegfelelobb teteleket kapjak!

A mai nap elhangzó imákat,rózsafüzéreket és szentmiséket felajánlom családomért és minden rossz szándékú emberért,a gonosz távozásáért.Kérem a jó Isten áldását mindannyiunk életére.Jézusom bízom benned!

Jézus nevében az örzöangyalommal együtt kérem az Igazságos birót,kérésem meghallgatásáért,hogy szabaditsa meg a testem,lelkem a kinos szenvedésektöl, és a gonosz szomszédjaimtól,akik rendszeresen gyomirtóznak,pusztitanak,lopnak,hol ott minden nap szaladnak a templomba! Dicsöség az Úrnak!

Jézus nevében kérem a közös ima erejét, a Szent Szüz védelmét közbejárását,magánszándékom meghallgatásáért!Dicsöség az Úrnak!

az irgalmassag rozsafuzeret fel szeretnem ajalani a SZuzanyanak es az O SZent Fianak halabol hogy szerencsesen el juthattunk ide a fiunkhoz koszonjuk draga SZuzanya mindenkori segitsegedet kozbe jarasodat tisztelettel anna d a j kr

Dicsertessek a Jezus Krisztus a rozsafuzert es a szentmiset felszeretnem ajanlani halabol a Szuzanyanak az egesegunkert es hogy van munkank.valamint csaladom egesegeert edesanyamert testveremert Istvanert ferjemert Evinert kerem a Szuzanyat vigyazon rajuk oltalmazza minden bajtol. Dicsertesek a Jezus Krisztus

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.