Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

D.A.J.K! A héten elhangzó összes imát szeretném felajánlani édesanyám lelkibékéjéért. Szabadítsa meg az Úr őt, attól a gonosztól ami körbeveszi . Kérem a Szűz Anya segítségét, hogy ne tegye tönkre az egészségét. Isten fizesse!

az osszes imat felajanlom a ferjem megtereseert s a csaladom egeszsegeert s bekesegeeert,koszonom Istenem hogy mindig megsegitesz

A mai ròzsafüzérel köszönettemet és hàlàmat szerettném kifejezni ur jèzusnak és szüzanyàmak a gyògyulàsomért ! Valamint kérem az ujrézust és a szüzanyàt hogy mindig àlljanak melletünk és ovjàk az egész csalàdunkat! Egészéget kérek az egesz családnak !köszönöm szépen !

A mai összes rozsafüzért fel szeretném ajánlani családom egészségéért békességéért és a férjem sikeres vizsgájáért Dicsértessék a Jézus Krisztus

A heten elhangzo minden imat felajanlom Edesanyam gyogyulasaert hogy fajdalom nelkul labra allhason sajat magam gyogyulasomert es a csaladom minden tagjaert Jezusom bizom benned Isten fizesse

imat kerek tesverem gyogyulasaert hogy megszabadulhasson a testi es lelki fajdalmaitol a gonosz erok ot fogsagban tarto hatalmatol halabol koszonom

Aldast kerek az unokaimra aSZUZANYA vedjemeg oket minden rosztol es a roszindulatu emberektol es segitseget kerek az e heti munkamra hogy legyeneleg erom dolgozni egyut imatkozok onokkel

imat kerek a csaladomert es mindazokert amit csak te tudsz draga jezusom hogy minden a te akaratog szerint tortenjen jezusom bizom benned

Az Irgalmasag Rozsafuzert felajalom azert a szandekert hogy eltudgyam fogadni az Ur akaratat. Szent kezedbe teszek mindent Uram,rendelkez velem.Dicsertesek a Jezus Krisztus.

Dicsértessék. Egy imát kérnék testvérem jó útra téréséért,és hogy azt a talentumot mit kapott isten dicsőitésére használja. Köszönöm.

Dicsértessék. A heti misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,türelemért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. Amen.

Szűzanyám,felajánlom imáinkat,a családomért,legyen mindenkinek egy szép napja ,szeretetbe,békességbe,szerencsébe és az ur Jézus Szent nevébe. Oltalmaz és ovj meg minket.Köszönöm.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Drága Mennyei Atya! Imát kérnék családom megtéréséért. A bérlakásunkat - ahogy ígérték Istennek tetszően tudjuk megvenni, és most fizetni a nagyon magas lakbért. Köszönettel és hálával.

Imat kerek csaladom egeszegeert bekejeert orizzen meg miden rosztol es betegsegtol...Adjon erot mindennapi keresztunk hordozasaban.....koszonom

Imat kerek csaladom egeszegeert bekejeert orizzen meg miden rosztol es betegsegtol...Adjon erot mindennapi keresztunk hordozasaban.....koszonom

Imát kérek beteg unokámért, aki kórházban van.

Dicsertessek Jezus Krisztus! Imat kerek apukámért,aki kéményt akar építtetni és kályhát berakatni a szobájukba,hogy Isten adjon neki tisztánlátást. Már van 2féle fűtésünk.43 évesek a nyílászáróink.Imát kérek, h.apukám okos legyen,mint az okos szuzek. Koszonom. R.

Ezt a rózsafűzért felajánlom hálából A Szűzanyának férjem és jó magam gyógyulàsáért Dicsértessèk a Jézus Krisztus

Ezt a rozsafuzert felajalom halabol a Szuzanyanak a kapott kegyelmekert, testi lelki gyogyulasomert, csaladom egezsegeert, halottainkert kulfoldon dolgozo unokaimert. Koszonom a meghalgatast D J K

Imát szeretnék kérni a kapott kegyelmekért,fiatalabbik lányom megtéréséért és családom hitének erosodéséért.Koszonom szépen.

Felajanlom a nap minden imajat es rozsafuzert csaladom minden halottjaert es a heten meghalt batyamert es unokatestverem ferjeert....vezedse a lekuket a draga up Szuzanya a jo Urunk ele hogy irgalmabol reszesulve bemehessenek as orok eletbe.Nyugodjanak bekeben!

Imát kerek gyerekeim megtereseert,betegségem gyogyulasaert.Jezusom bízom benned.Koszonom az eddig kapott kegyelmeket.

Felajanlom arozsafuzert a szent miset es minden imat a csaladom egezsegeert a kulfoldon elo unokaimert , az Ur Jezus orizze meg oket minden veszelytol meg felajanlom a noveremert Annuskaert a ferjeert Kalmanert akik nagy. betegek a jo Isten enyhitse a fajdalmukat az en gyogyulasomert Dane Eniko szem muteteert .Jezusom hallgasd meg keresemet .Isten fizesse.

Egy 1 eves es 3 honapos leforrazott kislanyert,Ayannaert kerik a szulok az Istennek kozbenjarasat.Konyorgom,hogy a Nazareti Jezus neveben gyogyuljon meg a gyermek.Koszonom.

SzUZANYA KERLEK SEGICS MEGSZABADITANI A LELKI FAJDALMAKTOL A GONOSZ TAVOZASATOL AZ IRIGYSEGTOL ES MINDEN OLYAN ERZESTOL AMI NEM A TE ORSZAGODBOL VAN TOLTSD EL SZERETETTEL ES BEKEVEL LELKEMET AMEN

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti imakat,rozsafuzereket,szent miseket kerem es fel ajalom fiamer,szereteimert,barataimert,rokonsagomert,elensegeimert,onmagamert,buneink bocsanataert,hozam tartozo elhunyt lelkekert.Isten fizesse!

A mai imakat,rozsafüzereket felajalom halabol a Szüzanyanak, a kapot kegyelmekert.A büneink bocsanataert,egeszsegert,bekesegert es szeretetert.Acsaladunk minden elö es elhunyt tagjaert.Isten fizese .Jezusom bizom benned.

Oldalak

Új hozzászólás: