Imaszándék

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE include_once() függvényben (/var/www/html/mrev3/sites/all/themes/mradio/template.php 2 sor).

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A mai imakat es szentmiseket felajalom a szüzanyanak a kapot kegyelmekert,es kerem a tovabi segitseget a nehez helyzetembe.A csladom elö es elhunyt tagjaiert,egeszsegert,bekesegert es szeretetert.Es egy fontos szandekert.Isten fizese .Jezusom bizom benned.

a mai nap imait kulonos kepen felajalom unokamert Krisztianert neve napja alkalmabol egeseget jo eredmenyeket az iskolaban kerem Csiksmlyjoi Szuzanyat hogy vedje meg szentpalastjaval minden rosztol egeseget vedelmet a rosz gyerekektol az iskolaban Jezusom bizom bened

a heti szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom gyermekeimert es csaladjukert unokaimert szereteimert es magamert kerem a segito Csiksomlyjoi Szuzanya vedelmet es segicseget aldasat mindanyiunkra egeseget unokamnak segicseget az iskolaban Sandornak gyogyulasat a nehez betegsegebol szuleimnek es nagyszuleimnek lelki nyugalmat Jezusom bizom bened Szuzanyam koszonom hogy mindig megsegitesz

Dicsértessék. Egy imát kérnék testvéremért hogy azt a tehetségét mit kapott Isten dicsőitésére használja. Köszönöm.

Dicsértessék . A mai misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért hogy tudjak segíteni az embereken,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,türelemért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Felajánlom a mai imákat,szeretteimért,szerencséért,szeretetért és békességért ne érje szégyen a családomat ,és megmaradjunk a helyes uton , a Szűzanya kegyelmébe.Amen

Kitudjak nyitni a volt masszőr terem Anyám ne gátoljon ebe.Ne legyen élvezet a házon övé.Hogy kitudjak nyitni.Nagyon nagy anyagi áldást mert szegény vagyok.Felajánlanám a rózsafüzért én is.Ne legyek csóró.

ezt a Rozsafuzert felajanlom a csaladom egeszsegeert , a Maria radio fennmaradasaert es minden beteg ember gyogyulasaert!Isten fizesse.

Imádkozzunk a következö igéretre, amely a mi Urunk Jézus Krisztus igért nekünk:Lerombolok minden istenellenes társaságot,és Irgalmammal sok lelket szabaditok ki a FOGságból.Irgalmas leszek azokhoz, akik irgalmasakSzent Sebeimhez és Véremhez.

a MAI IRGALMASSAG ROZSAFUZERT FELEJANLOM EGY KISLANYERT AKI NEM JON UTON HALAD,KEREM A MENNYEI aTYAT HOGY IRANYITSA ES TERITSE A JO UTRA OT.

dicsérjuk együttesen az URAT ÉDESANYÁVAL azon jotetteért amit értem tett ----28 éves szulinapomért---önkéntes ILDIKÓ CSIKSZEREDA---hála akik mindig vele, voltak s vannak

D.J.K.Imat szeretnek kerni a csaladom egesegeert bekesegeert es az anyagi javulasert es hogy segitsem meg a jo Isten hogy a ferjemel egyut kapjunk egy jo kulfoldi allast kerlek Istennem segits meg amen.

Dicsértessék. A heti misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani gyógyulásomért,bűneim bocsánatáért, sógorom és anyukám gyógyulásáért, családomért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. Istenem hallgasd meg kérésemet és segits . Jézusom bizom benned.

Felajánlom a mai és a heti rózsafűzért lányom lelki szellemi gyógyúlásáért, a hithez való visszatéréséért és a gonosz távozásáért. Szűzanyám légy velünk !!

Imát kerek csaladomert betegségem gyógyulásáért ,kereszt anyámert aki a tegnap hunyt el.

A mai rózsafüzért és az összes imát felszereltném ajánlani az én drága édesapám lelki üdvéért, ma 4 éve hunyt el ,március 15-én helyeztük örök nyugalomba, a mi hősünk volt nagy türelemmel ,alázattal és szeretettel viselte a sok betegségéről adódó szenvedését ! Köszönettel!

A heti miset es rozsafuzert folajanlom Cecilia lelke udvosegert Isten nyugtassa bekeben Isten fizesse

Dicsértessék a Jézus Krisztus, a teljes heti rózsafüzéreket és szentmiséket felajánlom Irén jó szándékának teljesüléséért és drága barátom J.L.-nek testi,lelki,szellemi épségéért, hogy óvja meg Őt a drága Szűzanya a messzi idegenben nehéz szolgálata teljesitésében hogy épségben haza térhessen. Ámen.

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom a beke helyrealasaert a munkahelyemen, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

A het osszes rozsafuzert es szentmiseket felajalom csaladomert gyerekeim gyogyulasaert a Fazakas osszes csaladjaert megtereseert szuleim megtereseert betegekert arvakert szegenyekert es a Maria radio osszes dolgozojaert Amen

A mai rozsafuzert ajalom fel egy fontes szandekra draga jo isten kerlek halgass meg ,jezusom bizok benned !

Dicsértessék. A heti misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért hogy legyen erőm dolgozni,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,türelemért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

A mai imàkat ès rozsafüzèreket folajalom a szüzanyànak a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget gyogyulàsomèrt, bèkesègèèrt ès szertetèr. A csalàdom minden èlö ès elhunyt tagjaièrt. Istenem halgasd meg kèrèsemet ès segits .Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Boldogságos Szűzanyám,köszönöm a kegyelmeket és minden sugallatot,maradj velünk őriz minket a mai napon is,segits gyermekeimet,unokáimat és a páromat takard be a te palástoddal,és vigyázd utunkat.Amen

kerem a rozsafuzert,az egesz napi Imakat,Szentmiset felszeretnem ajanlani falunk betegeiert,senkise haljon meg szentsegek nelkul.,falunk minden lakossagaert.,a gonosz tavozasaert a csaladbol.koszonom szepen a szep keresztutat ma reggel .Tibor Atyanak egy nagy oleles a radio munkatarsainnak,halgatoinak,adomanyozoinak,onkenteseinek egy kegyelemteljes szentidot.Dicsertesek Jezus Krisztus.koszonom /

Oldalak

Új hozzászólás: