Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a boldogsàgos Szüzanyàt, segitsen egy nagyon nehèz ès fontos helyzetbe.Hiszem hogy tud segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Ezt a rozsafuzert felajanlom a csaladomert es a csaladunk elhunytjai lelki udveert.Dicsertessek a Jezus Krisztust!!

Felajánlom a külföldön dolgozokért! És hálából mindenért

a mai osszes elhangzo imaval szeretnem megkoszonni a Szuz Anyanak es szent fianak az osszes kegyelmekert amiket kaptam hogy imam meghallgatasra kerult es gyermekem meggyogyult a betegsegebol.Magasztalom a neved URAM

A heten elhangzo rozsafuzert es szentmiseket felajanlom a paromert Alexert ,hogy ne legyen semmi baja es epsegben terjen vissza Afrikabol.ES edesanyamert meg a hugomert es a Maria radio fentmaradasert .Dicsertessek a Jezus Krisztus

DAJK! A mai nap imáit szeretném felajánlani szándékra, hogy meghalgassa kéréseim a jó Isten! Szüleimért és elhunyt nagymamámért, hogy a jó Isten adjon örök nyugodalmat neki! Isten fizesse meg! DAJK!

A het összes imajat felajanlom testi es lelki gyogyulasert es belsö bekeert. Kerem a Jo Istent, hogy mutassa meg az utat, amin jarnom kell es adjon eröt hogy vegig tudjak rajta menni!

djk halabol ajalom fela rozsafuzert es a szent miset koszonom szuz anyam es jezusom ,hogy melettem altatok,eshogy erot adtatok a nehez pilanatokba

Imat szeretnek kerni gyogyulasomert es unokaimert hogy a parkapcsolatukban tudjanak jol valasztani es mellete kitartani Egyik unokam nagyon messze orszagban keresi a megelheteset es kerem a Draga SZuzanyat hogy ovja vedje mindenbajtol foleg a roszindulatu emberektol ISTEN FIZESSE

A heten elhangzo osszes imat es szentmiset felajalom a csaladomert, egesszegert bekessegert unokam Orsolya sikeres vizsgajaert .Draga JEZUS ES SZUZMARIA HALGASD MEG KERESEMET ES AZ EN KIALTASOM JUSSON ELEDBE ;AMEN ISTEN FIZESSE !

MIUNKAHELYERT UNOKAIM JO TANULMANYI EREDMENYEIERT A VILAGBEKEERT ES MARIA RADIO OSSZES DOLGGOZOJAERT

MINDEN IMAT ROZSAFUZERT ES SZENTMISET FELAJANLOK A CSALADI BEKEERT UNOKAIM JO TANULMANYI EREDMENYEIERT A VILAGBEKERT ES A MARIA RADIO OSSZES DOLGOZOIERT JEZUSOM BIZUNK BENNED

EZT A ROZSARUZERT FELAJANLOM EGY NAGYON FONTOS UGY SIKERES LEBONYOLITASAERT DRAGA MENNYEI ATYAM BIZOM HOGY MEGSEGITESZ KOSZONOM

DJK, a rozsafuzert folszeretnem ajanlani csaladomert, ferjem egeszsegeert,tesvereimert es ma 3 eve eltavozott draga edesapankert IMRE DENESERT Csiksomlyora, draga edesapank adjon a jo isten es a csiksomlyoi szuzanya orok nyugodalmat neked es az orok vilagosag fenyeskedjek neked, emleked legyen aldott nyugalmad csendes, nagyon hianyzol!Isten fizese.

D.J.K SENT NEVE SZERETNEM A MAI IMASZANDEKOT MINDEN BAJBAN JUTOTOKERT ES CSALADOM BEKEERT MINDEN ELHUNYTOK ERT AKIK RA VANAK SZORULVA AZ ISTEN IRGALMASAGARA. JEZUSOM BIZOK BENED.. SZUZMARIA TAKARJON BE A VEDOPALASTJAVAL. AZ UR SZALJON ALDASAVA AZ EGESZ VILAGRA..

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert csaladom minden tagjaert egészségéért békéért és egy fontos szándékert!DJKr

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom a beke helyrealasaert a munkahelyemen, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

dicsertesek a jezus krisztus imat kerek munkahelyem sikereert

DJK.Amai rozsafuzert szeretnem felajalni a csaladom egeszsegeert a munkahelyem megmaradasaert.kerlek Jezusom halgasd meg konyorgesemet es a mi kialtasaink juson fel eledbe.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Ma 14 éve, hogy elhunyt nagytatánkért Péter Ferencért ajánlom fel a mai rózsafűzért és szentmisét. Nyugodjon békességben, az Úr Jézus szent nevében.

Dicsértessék a Jézus Krisztus.A mai imákat és rózsa fűzért felszeretném ajånlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért és hogy a gyakorlati vizsgam sikerüljön. Hálát adok minden nap a jo Istennek,hogy eddig velem volt és megsegített. Köszönöm Szűzanyám minden segítségedet és hallgasd meg imaimat. AMEN.

Dicsértessék a héten elhangzó rózsafűzért és misét felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért hogy tudjak minnél több emberen segíteni,szerető társért,bűneim bocsánatáért,türelemért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Légy ma velünk Szűzanyám,oltalmaz minket minden bajtol,veszedelemtől ,vigyáz a fiamra,lányomra,unokáimra ,páromra és az egész családra,hogy hitben,szeretetben járjuk az utunkat, dicsőítsünk téged és magasztaljunk a te szent fiaddal együtt.Ne engedd,hogy szégyen érjen.Köszönöm a kegyelmeket.Amen

djk a ma elhango osszes rozsafuzert es a szent miset lanyon ert ajalom fell szuz anyam takard be vedo palastoddal halabol a kapott kkegyelmekert jezusom bizom benned

D.J.K. A héten ellhangzó szentmiséket rózsafűzért felszeretném ajánlani családi békéért egészségért férjem munkahelyéért és egy fontos szándékért!Jézusom bizzom benned!

A héten ellhangzó rózsafüzért szentmiséket felszeretném ajánlani nagyszüleim lelki üdvükért nyugodjanak Békében az Úr Jézus szentjévé ven Dicsértessék a Jézus Krisztus!!!

Dicsertesek a Jézus Krisztus a mai rozsafuzért szeretném felajálani egy közeli ismerösért aki tegnap feladta a harcot a betegeggel es eltávozottaz élök sorából .Nyugodjon békében

Oldalak

Új hozzászólás: