Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

D.J.K.Irgalmas JEZUSOM !Hozzad fohaszkodom csaladom minden tagjaert , föleg unokaimert es a fiamert , gyogyulaunkert felajalva a rozsafuzereket -szentmiseket keresem meghallgatasaert, Halas szivvel köszönöm a sok kegyelmet. Bizom benned Jezusom , Segitö Szuzanyam .

Felajánlom a Rózsafüzért és a nap minden imádságát a magam és családom betegeinek gyógyulásáért, szeretteimért, békességért, szükséges kegyelmek elnyeréséért és a gonosztól való szabadulásunkért! Isten fizesse a segítő imádságokat

Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus ! A heti szentmiséket és a heti összes rózsafüzért felajánlom Irén jószándékának teljesüléséért és J.L. testi,lelki,szellemi megerősédéséért hogy a nagyon távoli idegenben a szeretteitől messze végzett veszélyes hivatását tudja végig csinálni és hogy épségben hazatérhessen,segitse meg a drága Szűzanya.Ámen.

Dicsértessék a Jézus Krisztus.A mai imákat és rózsa fűzért felszeretném ajånlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért és hogy a gyakorlati vizsgam sikerüljön. Hálát adok minden nap a jo Istennek,hogy eddig velem volt és megsegített. Köszönöm Szűzanyám minden segítségedet és hallgasd meg imaimat. AMEN.

Az irgalmasàg rozsafüzèrt felajàlom hàlàbol a szüzanyànak a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a gyogyulàsomèrt ès a testvèreim gyogyulàsukèrt. Istenem segits meg. Jezusom bizom benned.

MINDEN ROZSAFUZERT IMADSAGOT ES A SZENTMISEKET FELAJANLOM A CSALADI BEKERT EGESZSEGERT ES A LANYOM KAPJON A VEGZETTSEGEHEZ MEGFELELO MUNKAHELYET JEZUSOM BIZUNK BENNED ES MEGHALLGATOD KERESUNKET HALABOL KOSZONJUK

A héten elhangzó rózsafüzért és szentmiséket felajánlom gyógyulásomért, bűneim bocsánatáért és családomért. Hálát adok minden nap a jó Istennek, hogy eddig velem volt és megsegített, kérem áldja meg gyermekeimet és férjemet, akik segítségemre vannak betegségemben és kérem gyógyítson meg. Köszönöm Szűzanyám minden segítségedet és hallgasd meg imáimat. Ámen

imatkozzunk egy kisgyerek egeszsegesert szeretetert egyutterzesert jo letert egy csaladban,

a heti szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom gyermekeimert es csaladjukert szereteimert magamertkerem a segito Csiksomlyjoi Szuzanyat hogy vedjen takarjon minket minden rosztol betegsegtol bekeseg megertes csaladunkban lanyomnak egeseg es segicseg a munkahelyin jo eredmenyeket unokamnak az iskolaban Sandornak gyogyulasaert a sulyjos betegsegebol szuleim es nagyszuleim lelki nyugalmaert Jezusom bizom segicsegedben Szuzanya koszonom

Imát kérek lányom szabadulásáért a haragtól, félelemtől. Kettőnk kapcsolata helyreállásáért.

Kérem imádkozzunk együtt egy nagyon fontos szándékert, békéért! DJKr

Imát kérek fiamért a Szentlélek megerősítő megvilágosító kegyelmét, , az Úr Jézus Szent Vérének védelmét, a Mennyei Atya áldását, Szűzanya oltalmát kérem neki.

Imát kérek fiamért a Szentlélek megerősítő megvilágosító kegyelmét, , az Úr Jézus Szent Vérének védelmét, a Mennyei Atya áldását, Szűzanya oltalmát kérem neki.

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom a beke helyrealasaert a munkahelyemen, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Hálás szivvel jövök hozzád Szűzanyám,köszönöm a kegyelmeket és minden segitséget,maradj velünk és segits minket,vigyáz a gyermekeimre, unokáimra,páromra , oltalmaz minden bajtol,veszedelemtől.Add áldásodat ránk és munkánkra,tartsd meg a helyes uton szeretetbe és szerencsébe.Amen.

Hàlàs köszönet a Szüzanyànak ès az ö szentfiànak a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a gyogyulàsomèrt, ès a testvèreim gyogyulàsàèrt. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Családom egészségéért Célunk eléréséért Gyermekem jo tanulmányi eredményeiért szeretném ha egyutt imádkoznánk Dicsértessék a jézus krisztus.

Dicsertesek a Jézus Krisztus a mai rozsafuzért szeretném felajálani a családom egészsegéért a szerencséért és drága édesanyámért aki már nincs köztün. Kérem a drága Szűz anyát hallgasa meg imám Ámen

3 éve elhunyt, szeretett Édesanyámnak ma lenne a születésnapja, a mai rózsafűzért és szentmisét felajánlom lelki üdvösségéért, adjon neki az Úr örök nyugodalmat.Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Ezt a rozsafuzert felajalom halabol a Szuz Anyanak a kapott kegyelmekert Testverem, magam es egesz csaladom testi lelki egezsegeert, beteg ismeroseim gyogyulasaert, osszes halottaimert es kulfoldon dolgozo unokaimert. Koszonom szepen. D J K

MINDEN ELHANGZO IMAT ROZSAFUZERT ES SZENTMISET FELAJANLOK DAVIDERT HOGY SIKERESEN LETEGYE A VIZSGAJAT ES BEFEJEZHESSE ATANULMANYAIT DRAGA JO ISTENEM SEGITSD MEG OT ISTEN FIZESSE

A heten elhangzo rozsafuzert szent miseket imakat fel ajanlom gyogyulasomert a lanyomert a fiamert anyukamert testveremert minden betegert egyetertesert a gonosz tavozasaert a maria radioert

Dicsértessék a Jézus Krisztus.A mai imákat és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért és testvérem függőségtől való szabadulásáért.Köszönöm.

A mai rózsafuzér imát és szent miséket ajáljuk fel édesanyám gyógyulásáért. Uram hallgasd meg konyorgésunket és kiáltásunk jusson eléd.

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes elhangzó imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, jó munkahelyért, szereto társért, tisztánlátásért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.

Oldalak

Új hozzászólás: