Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A het összes imajat fel szeretnem ajanlani gyermekaldasert! Kerem a Szüz Anya közbenjarasat, hogy a Jo Isten aldjon meg minket gyermekekkel, es mindazokat, akik vagynak ra, hogy szülöve valhassanak! Köszönöm az eddig kapott Kegyelmeket, szeretö ferjemet es csaladomat! Ovja öket a Jo Isten minden bajtol! Vigyazzon terhes sogornömre es baratnöimre hogy egeszseges gyermekeket hozzanak a vilagra. Szünjenek meg baratnöm rosszulletei, hogy elvezni tudja a terhesseg örömeit! Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Az elhangzó összes imát kérem fiamért, hogy megnyugvásra találjon a lelke, és vissza térjen Hozzád Uram, a te tanításodhoz. Kérlek szabadítsd meg Őt a gonosztól, az alkohol rabságától mentsd meg , hogy jó családapa lehessen! Isten fizesse meg Önöknek! Áldás legyen munkájukon!

Imát szeretnék kérni, ferjemnek egy munkahelyért , hogy megnyíljanak előtte a lehetőségek, az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttünk. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet, segitsen minden problémánkban és mutassa meg a helyes utat,Jèzusom bizom benned. Köszönöm ,egy aggodó feleség.

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,bekeert,a banatosokert, a maganyosokert, az arvakert,a betegekert,az oszes hivekert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Kérem a drága csiksomlyoí szüzmáriát hogy örize meg családunkat minden bajtol és tartsa távol a gonoszt és minden rosszakarot a családunktol.Köszönöm szüzanyám minden segitségedet amivel megajándékoztál.

Kérem a Szűzanya oltalmát családom minden tagjára és összes hozzánk tartozóra. Imát kérek gyógyulásomért, Isten akarata szerinti munkahelyért.

Imát kérek fiam szabadulásáért,és Isten akarata szerinti munkahelyért számára.

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegunkert, egy jó munkahelyert, a gonosztól való Szabadulásért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

D..J.K.köszönetet mondok a mostanig kapott kegyelmekért és továbbra is kérem a Szűzanya közbenjárását a családom minden tagjára.Koszonom

djk a ma elhangzo osszes rozsafuzert es a szentmiset felajalom lanyom sikeres szulesert szuzanyam takardbe vevo palastoddal ,jezusom bizom bened koszonom isten fizese az erte mondott imat

A mai rozsafuzert felajalom csaladomert gyerekeim egeszsegiert csaladom szeretetert bekeert szuleimert testveremert rokonsagaimert ellensegeimert a vilag osszes betegeiert a vilag bekeert a Maria radio fenmaradasaert es az osszes dolgozojaert Amen

Dicsértessék. Imát kérnék testvérem jó útra téréséért,és azt a talentumot amit kapot kamatoztassa és isten dicsőitésére használja. AMEN.

Dicsértessék . A mai misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Szüzanyám,kérlek tekints ma reánk ,fiamra,unokáimra,lányomra és páromra,őriz minden bajtol,kisértéstől és veszedelemtől,add hogy egy békés szép napunk legyen,szeretetben,szerencsébe és egészségbe.Tartsd távol a gonoszt és betegséget,áld meg munkánkat,hogy méltok legyünk a te dicsőitésedre .Amen.

Felajánlom a mai Rózsafűzért és a hét minden imáját és Szentmiséjét a fiamért hogy sikerüljön a vizsgája és a férjemért hogy megtalálja a neki megfelelő munkahelyet.Szűzanyám takarj be minket a Te Szent palástoddal.Jézusom bizom benned!!!Istenem legyen nekünk a Te Szent akaratod szerint es bocsájtsd meg a bűneinket

IMÁTKOZZUNK PÉNZES JÓZSEF ATYA LELKI ÜDVÉJÉRT---egy önkéntes csikból

IMÁTKOZZUNK PÉNZES JÓZSEF ATYA LELKI ÜDVÉJÉRT---egy önkéntes csikból

az igazság végső győzelméjért kérem az ÚR JÉZUST ,MÁRIÁVAL együtt ,,,hisz hol már ember nem segíthet ,a te erőd nem törik meg.HÁLA IMÁJUKÉRT

felajanlom a rozsafuzert s a nap minden imajat a csaladomert a gyoggyulasukert az en gyogyulasomert.Minden beteg testveremert es lelki testvereimert .Jezusom bizok benned .Isten fizesse.

A heten elhangzo rozsafuzereket es szentmiseket kerem Isten segitsegeert csaladunkba,a lanyomekra,hogy szerencsesen Isten segitsegevel jarjak meg a hosszu utat.Istenem hallgasd meg imaimat koszonom.

A mai imát fel szeretném ajánlani keresztfiam súlyos betegségéből való mielőbbi gyógyulásáért. Szűzanyám segíts a szüleinek a megpróbáltatásokat elviselni, s mielőbb egy gond nélküli boldog családként láthassam őket viszont. Dícsértessék a Jézus Krisztus!

Felajanlom az imát Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegunkert, egy jó munkahelyert és a gonosztól való Szabadulásért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

A MAI ROZSAFUZERT FELAJANLOM A CSALADOMERT ES MINDEN JOAKARTTU EMBERERT SEGITOIMERT KOSZONOM JEZUSOM HOGY KOZBENJARSZ ERTUNK

Ezt a rózsafüzért felajánlom hálából a kapott kegyelmekert, gyermekeimert, családom minden tagjaert,egeszsegert, békéért.DJKr

Dicsertessek Jezus Krisztus! Imat kerek anyagi aldasert es,hogy Isten akarata legyen meg az eletemben es,h. okos legyek,mint okos szuzek. Koszonom az imat. Felajánlom a rózsafüzért barátomért, hogy tudjam szeretni őt, mert nem tudom szeretni őt, mert nem akarok a tisztítótüzben szenvedni azért mert nem szeretem. Isten akarata legyen meg a munkakeresésemben. Ha megegyezik Isten akaratával legyen egy új munkahelyem. Köszönöm az imát.

Felajanlom a heti osszes imakat a kapott kegyelmekert ,a lanyom helyes donteseert es egy jobb boldogabb jovoert . Draga Jezus Bizom benned tartsd meg egeszsegem, hogy legyen erom a megprobaltatasok elviselesehez .

Az irgalmasag rozsafüzert feajalom a Szüzanyanak a kapot kegyelmekert,Istenem segits meg a nehez helyzetembe,es a csaladomnak bekeseget egeszseget szeretetet.Istenem segits meg.Jezusom bizom benned.isten fizese.

A hèten elhangzò imàkat ès szentmisèket felszeretnèm ajànlani elhunyt èdesapàmèrt, az Ur adja meg neki az örök boldogsàgot, ès mèg egy nagyon fontos szàndèkra. Istenem segits meg minket!

A mai imakat fel szeretnem ajanlani elhunyt plebanosunkert PENZES Joszef esperes urert.Az UR adja meg neki az orok boldogsagot.d.A J.K.

Oldalak

Új hozzászólás: