Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

az igazság végső győzelméjért kérem az ÚR JÉZUST ,MÁRIÁVAL együtt ,,,hisz hol már ember nem segíthet ,a te erőd nem törik meg.HÁLA IMÁJUKÉRT

felajanlom a rozsafuzert s a nap minden imajat a csaladomert a gyoggyulasukert az en gyogyulasomert.Minden beteg testveremert es lelki testvereimert .Jezusom bizok benned .Isten fizesse.

A heten elhangzo rozsafuzereket es szentmiseket kerem Isten segitsegeert csaladunkba,a lanyomekra,hogy szerencsesen Isten segitsegevel jarjak meg a hosszu utat.Istenem hallgasd meg imaimat koszonom.

A mai imát fel szeretném ajánlani keresztfiam súlyos betegségéből való mielőbbi gyógyulásáért. Szűzanyám segíts a szüleinek a megpróbáltatásokat elviselni, s mielőbb egy gond nélküli boldog családként láthassam őket viszont. Dícsértessék a Jézus Krisztus!

Felajanlom az imát Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegunkert, egy jó munkahelyert és a gonosztól való Szabadulásért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

A MAI ROZSAFUZERT FELAJANLOM A CSALADOMERT ES MINDEN JOAKARTTU EMBERERT SEGITOIMERT KOSZONOM JEZUSOM HOGY KOZBENJARSZ ERTUNK

Ezt a rózsafüzért felajánlom hálából a kapott kegyelmekert, gyermekeimert, családom minden tagjaert,egeszsegert, békéért.DJKr

Dicsertessek Jezus Krisztus! Imat kerek anyagi aldasert es,hogy Isten akarata legyen meg az eletemben es,h. okos legyek,mint okos szuzek. Koszonom az imat. Felajánlom a rózsafüzért barátomért, hogy tudjam szeretni őt, mert nem tudom szeretni őt, mert nem akarok a tisztítótüzben szenvedni azért mert nem szeretem. Isten akarata legyen meg a munkakeresésemben. Ha megegyezik Isten akaratával legyen egy új munkahelyem. Köszönöm az imát.

Felajanlom a heti osszes imakat a kapott kegyelmekert ,a lanyom helyes donteseert es egy jobb boldogabb jovoert . Draga Jezus Bizom benned tartsd meg egeszsegem, hogy legyen erom a megprobaltatasok elviselesehez .

Az irgalmasag rozsafüzert feajalom a Szüzanyanak a kapot kegyelmekert,Istenem segits meg a nehez helyzetembe,es a csaladomnak bekeseget egeszseget szeretetet.Istenem segits meg.Jezusom bizom benned.isten fizese.

A hèten elhangzò imàkat ès szentmisèket felszeretnèm ajànlani elhunyt èdesapàmèrt, az Ur adja meg neki az örök boldogsàgot, ès mèg egy nagyon fontos szàndèkra. Istenem segits meg minket!

A mai imakat fel szeretnem ajanlani elhunyt plebanosunkert PENZES Joszef esperes urert.Az UR adja meg neki az orok boldogsagot.d.A J.K.

Hálát adok a Szűzanyának a sok sok kegyelemért , kérem a Mindenható Istent, hogy vigye közelebb gyerekeimet az Úrjézus Krisztushóz és gyógyisd meg a lányomat Drága Szűzanyám !

felajanlom a rozsafuzert a szentmiset a csaladom minden tegjaert a Laszlo gyogyulasaert es a fiam gyogyulasaert .Jezusom hallgasd meg keresemet.Isten fizesse.

Imat kerek egy testvérünk egeszsegeert, testi_ lelki bekejeert, a szandekaira, hogy Isten segitse es aldasaval kiserje minden pillanatban.

Imat kerek a súlyos beteg testvérünkért – Tiborert, edesanyamert, hugomert, magamert es minden testi-lelki betegert. Uram, kerlek segits. Legyen meg mindenben a TE akaratod.

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért fiamert hogy legyen munkája gonosz távozasaert szerencsét a munkahelyeken anyagiak javulásaret lányom sikeres vizsgáiert köszönöm Szűzanya az eddig kapott kegyelmet DAJK

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,bekeert,a banatosokert, a maganyosokert, az arvakert,a betegekert,az oszes hivekert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Uram,segitsd meg a családomat a mai napon is,mutasd a helyes utat ,áld meg munkánkat.Őrizd meg a fiamat,unokáimat,lányomat,páromat minden rossztol bajtol,veszedelemtől,kisértéstől,tartsd távol a gonoszt ,hogy egészségbe és szerencsébe maradjunk.Amen.

Fiamért könyörgök Uram, vezesd vissza magadhoz! Légy kegyelmes vele, amiért eltért az útról. Add hogy megtalálja a hozzad vezető helyes utat! Szabadítsd meg az alkoholtól és minden más rossztól ami nem tőled származik! Hallgass meg Uram! Dicsértessék az Úr szént neve!

Dicsértessék. Imát kérnék testvérem jó útra téréséért és hogy azt a talentumot mit az Istentől kapott kamatoztassa és az ő dicsőitésére használja. Köszönöm.

Dicsértessék. A mai misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet . AMEN.

Felajánlom a mai nap Rózsafűzérét és a hét minden imáját és Szentmiséjét a fiamért hogy sikerüljön a vizsgája es a férjemért hogy megtalálja a neki legmegfelelőbb munkahelyet.Szűzanyám takarj be minket a Te Szent palástoddal.Jézusom bizom benned!Istenem legyen nekünk a Te Szent akaratod szerint

Dicsertesek a Jezus Krisztus! Imàt kèrek a gyogyulàsomèrt, a fèrjem gyogyulàsàèrt ès az italtol valo szabadulàsàèrt, Dràga Szüzanya csak te tudsz segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Dicsertesek a Jezus Krisztus! Imàtkozunk a gyogyulàsàért, és a fèrjem alkoholtol valo szabadulàsàèrt, Dràga Szüzanya csak te tudsz segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A ma elhangzo imakat,rozsafüzert,szentmiset felajanlom növerem gyogyulasaert a jo Isten gyogyitsa meg minnel elöbb .ISTENEM bizom benned.

Imat kerek edesapam gyogyulasaert anyagi gondjainkert csaladomert dicsertessek az ur jezus krisztus

Halat adunk minden kegyelemert es kerem a jo a jó Isten segitseget lanyaimra es a csaladunkra . Halottainknak örök nyugodalmat . DJK

IMAT KEREK PENZES JOZSEF ATYA LELKI UDVEERT!

Oldalak

Új hozzászólás: