Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Hálát adok a Szűzanyának a sok sok kegyelemért , kérem a Mindenható Istent, hogy vigye közelebb gyerekeimet az Úrjézus Krisztushóz és gyógyisd meg a lányomat Drága Szűzanyám !

felajanlom a rozsafuzert a szentmiset a csaladom minden tegjaert a Laszlo gyogyulasaert es a fiam gyogyulasaert .Jezusom hallgasd meg keresemet.Isten fizesse.

Imat kerek egy testvérünk egeszsegeert, testi_ lelki bekejeert, a szandekaira, hogy Isten segitse es aldasaval kiserje minden pillanatban.

Imat kerek a súlyos beteg testvérünkért – Tiborert, edesanyamert, hugomert, magamert es minden testi-lelki betegert. Uram, kerlek segits. Legyen meg mindenben a TE akaratod.

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért fiamert hogy legyen munkája gonosz távozasaert szerencsét a munkahelyeken anyagiak javulásaret lányom sikeres vizsgáiert köszönöm Szűzanya az eddig kapott kegyelmet DAJK

Az Irgalmasag Rozsafuzerett felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,bekeert,a banatosokert, a maganyosokert, az arvakert,a betegekert,az oszes hivekert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Uram,segitsd meg a családomat a mai napon is,mutasd a helyes utat ,áld meg munkánkat.Őrizd meg a fiamat,unokáimat,lányomat,páromat minden rossztol bajtol,veszedelemtől,kisértéstől,tartsd távol a gonoszt ,hogy egészségbe és szerencsébe maradjunk.Amen.

Fiamért könyörgök Uram, vezesd vissza magadhoz! Légy kegyelmes vele, amiért eltért az útról. Add hogy megtalálja a hozzad vezető helyes utat! Szabadítsd meg az alkoholtól és minden más rossztól ami nem tőled származik! Hallgass meg Uram! Dicsértessék az Úr szént neve!

Dicsértessék. Imát kérnék testvérem jó útra téréséért és hogy azt a talentumot mit az Istentől kapott kamatoztassa és az ő dicsőitésére használja. Köszönöm.

Dicsértessék. A mai misét és rózsafűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet . AMEN.

Felajánlom a mai nap Rózsafűzérét és a hét minden imáját és Szentmiséjét a fiamért hogy sikerüljön a vizsgája es a férjemért hogy megtalálja a neki legmegfelelőbb munkahelyet.Szűzanyám takarj be minket a Te Szent palástoddal.Jézusom bizom benned!Istenem legyen nekünk a Te Szent akaratod szerint

Dicsertesek a Jezus Krisztus! Imàt kèrek a gyogyulàsomèrt, a fèrjem gyogyulàsàèrt ès az italtol valo szabadulàsàèrt, Dràga Szüzanya csak te tudsz segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Dicsertesek a Jezus Krisztus! Imàtkozunk a gyogyulàsàért, és a fèrjem alkoholtol valo szabadulàsàèrt, Dràga Szüzanya csak te tudsz segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A ma elhangzo imakat,rozsafüzert,szentmiset felajanlom növerem gyogyulasaert a jo Isten gyogyitsa meg minnel elöbb .ISTENEM bizom benned.

Imat kerek edesapam gyogyulasaert anyagi gondjainkert csaladomert dicsertessek az ur jezus krisztus

Halat adunk minden kegyelemert es kerem a jo a jó Isten segitseget lanyaimra es a csaladunkra . Halottainknak örök nyugodalmat . DJK

IMAT KEREK PENZES JOZSEF ATYA LELKI UDVEERT!

Imat kerek egy súlyos beteg testvérünkért – Tiborert, edesanyamert, hugomert, magamert es minden testi-lelki betegert. Uram, kerlek segits. Legyen meg mindenben a TE akaratod.

D.J.K.Irgalmas Jezusom, Segitö Szuzanyam hozzatok esedezem keresem meghallgatasaert , felajalva a rozsafuzereket szentmiseket gyogyulasunkert , csaladom minden tagjaert ,szeretteimert , halottaimert es a Maria radioert , dolgozoiert, Önökkel imatkozva halasan köszönöm imajukat.Jezusom -Szuzanyam bizom josagos irgalmatokban!!

Imadkozzunk egyutt egy daganatos beteg gyogyulasaert. Uram,koszonjuk, hogy meghallgatod imankat . Amen

Aheten elhangzo imakat rozsafuzert szent miseket felajanlom gyogyulasomert a fiamert a lanyom sikeres tanulmanyaert minden betegert egy fontos szandekert testveremert anyukamert a gonosz tavozasaert egyetertesert

DICSERTESEK A JEZUS KRISZTUS. Imat kerek Minden halgatotoll Imaszandekaim Meghalgatassra keruljon Isten elott.... Kerunk teged Halgas meg engem... Jezusom bizom benned... Szuz maria konyorogj eretem Amen .

Szuzanyam halgasd meg a mi konyorgeseinket,segits nekunk a nehezsgek meg oldasaba Jezusom fogd kezem es vezes engem a hejes uton,dicsertesek aJezus Krisztus

Felajánlom a mai imákat békéért a családban, a munkahelyi problémák rendeződéséért és Pénzes József atya örök nyugodalmáért.

a mai imakat es szentmiseket felajalom egy fontos szandekra.istenem segits meg. jezusom bizom benned.isten fizese.

Hálát adok a Szűzanyának a sok sok kegyelemért és kérem a Mindenható Istent, hogy vigye közelebb gyerekeimet az Úrjézus Krisztushóz !

FELAJANLOM A HETI ROZSAFUZERT HALABOL HOGY SIKERULT A MUTET ES A TOVABBI GYOGYULASERT .

Oldalak

Új hozzászólás: