Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Dicsértessék a Jézus Krisztust! Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, az ellensegeimert, egy jó munkahelyert és a gonosz távozásáért!

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a nehèz helyzetembe. Ès egy nagyon fontos problema megoldàsàèrt.Jezusom bizom benned. Isten fizese.

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a Dràga Szüzanyàt takarja be vèdöpalasjàval a csalàdomat . Szabaditsa meg a kisfiamat a roszemberek tàrsasàgàtol, talàljàk munkahelyet és, a csalàdunk egèszsègèrt bèkesègèèrt ès öszetartàsèrt. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

imát kérűnk

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, az ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosz távozásáért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

A mai rózsafüzért és imákat fel szeretném ajánlani az eddig kapott kegyelmekért,,családomért ,édesanyámért, egészségünkért,papjainkért és a Mária rádióért,édesapám lelki üdvéjért.Isten fizesse. Dicsértessék a Jézus Krisztus.

a mai rozsafuzért felajánlom gyermekem jo uton valo haladásáért családom egeszségéért,köszönöm neked Jézusom

Ma 3 éve, hogy drága öcsém Péter Gáspár és édesapám Péter Márton elköltözött az Örök Hazába, Az Ő lelkük üdvéért kérem a mai nap összes imáját. Nyugodjanak békében. D.J.K.

Hálát adok az eddig kapott kegyelmekért és kérem a segíto Szuz Anya és a Szentlélek segítségét továbbra is magamnak jobb hallásért és édesanyámnak egészségért és eroért.

D.J. K. Bodó györgy lelkiatyáért ajánlom fel az imádságokat és miséket nyugodjon a békességben.

Drága Mennyei Atyám ! Lehetetlennek tünő helyzetben kérem segítségedet! A Testvérem sulyos alkoholista, amelyből csak Isten segítségével tud megmenekülni. Jelenleg munkahelye sincs. Nagyon szeretem a Testvéremet, kérlek Szüzanyám járj közben érte! Dicsértessék a Jézus Krisztus, hálás vagyok, köszönöm.

A mai rózsafüzért felajánlom hálából a Jóistennek az Oltári szenségért.Imádkozzunk ,hogy minél több szensegimadás legyen az erdélyi egyházmegyében,kiváltképp a Székelyföldön.

Djk a ma elhangzo osszes rozsafuzert es a szent miset felajalom Barabasi Klara lelke udveert,emleked oroke elni fog nyugodjal bekeben

A heten elhangzo rozsafuzert szentmiseket imakat felajanlom a fiam egy fontos ugyeert gyogyulasomert lanyomert egyeterteseert a gonosz tavozasaert minden betegert

Dicsèrtessèk a Jèzus Krisztus a hèten elhangzó Rózsafűzèrt ès szentmisèket felajànlom hàlàbó a Szűzanyànak hogy velem van nehéz betegsègem elviselèsèben ès kèrnèm tovàbbra is , hogy mellettem legyen orvosi jó eredmènyeimèrt , amièrt hosszú utat kell megtegyek , hogy segíthessenek mert sajnos itthon egyedül a Szűzanyába van minden reményem aki soha nem hagy magamra, minden pillanatban érzem gondviselő hatalmát felém Dicsértessêk a Jèzus Krisztus

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert és az ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosz távozásáért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

Felajanlom az irgalmassag rozdafuzert es minden imat a csaladomert az. en gyogyulasomert a testvereimert Irenkeert Klaraert es a cdaladjaert. koszononm .

Ezt a rozsafuzert felajalom halabol a Szuzanyanak a kapott kegyelmekert, egesz csaladom es magam testi lelki gyogyulasunkert, beteg ismeroseim egeszsegeert, osszes halottainkert, kulfoldon dolgozo unokaimert es egy fontos joszandekert, Koszonom szepen. DJK

Az irgalmasàg rozsafüzèrt felajàlom a kapot kegyelmekèrt. Ès egy nagyon fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Felajánloms kérem a közös imát a mai szent misét és rózsafüzért a családom ,testvérem és családjáért, magamért.A Szűzanya adjon nekünk testi-lelki gyógyulást . Áldását a mindennapjainkra munkánkra.Védjen oltalmazzon minket.Áldást az ellenségeinkre . a hazugokra kik a család békéjét rombolják.Szűzanya hallgasd meg könyörgésemet, felajánlásomat. Imánkat.Ámen

A Menyyei Atya segitseget kerem ebben a vizsgaidoszakban legyen aldas es erdemeny adjon az Ur sok erot, egeszeget. Koszonom szepen

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,a csaladomert,a munkamert, a beke helyrealasaert ugy a munkahelyemen mint a csaladomban is, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosztól való szabadulásért, Dicsértessék a Jézus Krisztust!

Kérem imádkozzunk a mai nap minden imájával sógornőm, Marika gyógyulásáért. Drága Szüzanya takard be őt palástoddal.Köszönöm.

Dicsértessék. A mai misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért ,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Mondjunk Hála imát a Szűz Anyának, amiért meghallgatta kéréseinket és segít. És kérem a továbbiakban a testvéreim imáját is hogy imádkozzanak a családom És hogy térjünk vissza az Úrhoz. Köszönöm szépen!

A mai imàkat felajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a nehèz helyzetembe. Ès egy nagyon fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni, a mai napon elhunyt ft. Bodó György gyimesközéploki plébános úr lelkéért. Adjon jó Isten örök nyugodalmat lelkének és az örök világosság fényeskedjék NEKI.

Szüzanyám,köszönöm a mindennapi kegyelmeket,oltalmadba ajánlom a családomat,gyermekeimet,unokáimat és páromat,vigyáz reánk és mutasd a helyes utat.Bizom benned és köszönöm.

Oldalak

Új hozzászólás: