Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Felszeretnem ajanlani a Rozsafüzert es a miset a nagylanyomert hogy talalja meg a tarsat akivel boldog lehetne egy eleten at . Isten fizesse a lehetöseget

D.J.K. Imádkozzunk a Nővéremért. Kérjük a Szűzanyát, legyen mellette, fogja a kezét, vigyázzon rá. Adjon neki testi lelki erőt, több boldogságot és megértést.Jézus bizom benned.

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàljuk hàlàbol a szüzanyànak a kapot kegyelmekèrt. Kèrjük a tovàbi segitsèget a nehèz helyzetünkbe. Ès egy nagyon fontos problema megoldàsàra. Istenem segits meg. Jezusom bizom benned. Isten fizese.

a mai nap minden imajat felajanlom kisunokam Mark,gyogyulasaert,a csaladom minden tagjaert,elhunyt szeretteimert es onmagamert

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo imakat, szent miseket, rozsafuzerket kerem és fel ajalom bekejert.,fiamert, szereteimert, jotevoimert, elensegeimert, ragalmazoimert, onmagamert, buneink bocsanataert, oseim buneink bocsanataert, tisztito tuzben szenvedo lelkekert. Isten fizesse!

imat szeretnek kerni gyermekeimert es csaladjukert,ferjem es erettem.Halaadassal tartozunk a jo Istennek mindenert .Koszonom sz.

dajk Hitel bizalomal kerem Szuzanya kozben jarasat minden szuksegeskegyelem elnyereseert ,kulonosen Bolcseseg, tisztanlatas ,eroseg gyogylas szabadulas testi es lelkieroert a mindenapi feladatok elvegzeseert Isten fizese

MINDEN IMAT ES ROZSAFUZERT FELAJANLOK PETER ARPAD GYOGYULASAERT, A CSIKSOMLYOI SZUZANYA TAKARJA BE VEDO PALASTJAVAL. DRAGA JEZUSOM ES SZUZANYAM BIZUNK BENNETEK! D A J K.

Mai imákat és szentmisét szeretném felajánlani a nagymámért aki 6 hete hunyt el. Szüleimért, hogy takarja be a Szűzanya védőpalásttal őket és szándékra. Isten fizesse meg!

Dicsértessék a Jézus Krisztust! Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, az ellensegeimert, egy jó munkahelyert és a gonosz távozásáért!

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a nehèz helyzetembe. Ès egy nagyon fontos problema megoldàsàèrt.Jezusom bizom benned. Isten fizese.

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a Dràga Szüzanyàt takarja be vèdöpalasjàval a csalàdomat . Szabaditsa meg a kisfiamat a roszemberek tàrsasàgàtol, talàljàk munkahelyet és, a csalàdunk egèszsègèrt bèkesègèèrt ès öszetartàsèrt. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

imát kérűnk

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, az ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosz távozásáért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

A mai rózsafüzért és imákat fel szeretném ajánlani az eddig kapott kegyelmekért,,családomért ,édesanyámért, egészségünkért,papjainkért és a Mária rádióért,édesapám lelki üdvéjért.Isten fizesse. Dicsértessék a Jézus Krisztus.

a mai rozsafuzért felajánlom gyermekem jo uton valo haladásáért családom egeszségéért,köszönöm neked Jézusom

Ma 3 éve, hogy drága öcsém Péter Gáspár és édesapám Péter Márton elköltözött az Örök Hazába, Az Ő lelkük üdvéért kérem a mai nap összes imáját. Nyugodjanak békében. D.J.K.

Hálát adok az eddig kapott kegyelmekért és kérem a segíto Szuz Anya és a Szentlélek segítségét továbbra is magamnak jobb hallásért és édesanyámnak egészségért és eroért.

D.J. K. Bodó györgy lelkiatyáért ajánlom fel az imádságokat és miséket nyugodjon a békességben.

Drága Mennyei Atyám ! Lehetetlennek tünő helyzetben kérem segítségedet! A Testvérem sulyos alkoholista, amelyből csak Isten segítségével tud megmenekülni. Jelenleg munkahelye sincs. Nagyon szeretem a Testvéremet, kérlek Szüzanyám járj közben érte! Dicsértessék a Jézus Krisztus, hálás vagyok, köszönöm.

A mai rózsafüzért felajánlom hálából a Jóistennek az Oltári szenségért.Imádkozzunk ,hogy minél több szensegimadás legyen az erdélyi egyházmegyében,kiváltképp a Székelyföldön.

Djk a ma elhangzo osszes rozsafuzert es a szent miset felajalom Barabasi Klara lelke udveert,emleked oroke elni fog nyugodjal bekeben

A heten elhangzo rozsafuzert szentmiseket imakat felajanlom a fiam egy fontos ugyeert gyogyulasomert lanyomert egyeterteseert a gonosz tavozasaert minden betegert

Dicsèrtessèk a Jèzus Krisztus a hèten elhangzó Rózsafűzèrt ès szentmisèket felajànlom hàlàbó a Szűzanyànak hogy velem van nehéz betegsègem elviselèsèben ès kèrnèm tovàbbra is , hogy mellettem legyen orvosi jó eredmènyeimèrt , amièrt hosszú utat kell megtegyek , hogy segíthessenek mert sajnos itthon egyedül a Szűzanyába van minden reményem aki soha nem hagy magamra, minden pillanatban érzem gondviselő hatalmát felém Dicsértessêk a Jèzus Krisztus

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert és az ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosz távozásáért! Dicsértessék a Jézus Krisztust!

Felajanlom az irgalmassag rozdafuzert es minden imat a csaladomert az. en gyogyulasomert a testvereimert Irenkeert Klaraert es a cdaladjaert. koszononm .

Ezt a rozsafuzert felajalom halabol a Szuzanyanak a kapott kegyelmekert, egesz csaladom es magam testi lelki gyogyulasunkert, beteg ismeroseim egeszsegeert, osszes halottainkert, kulfoldon dolgozo unokaimert es egy fontos joszandekert, Koszonom szepen. DJK

Az irgalmasàg rozsafüzèrt felajàlom a kapot kegyelmekèrt. Ès egy nagyon fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Felajánloms kérem a közös imát a mai szent misét és rózsafüzért a családom ,testvérem és családjáért, magamért.A Szűzanya adjon nekünk testi-lelki gyógyulást . Áldását a mindennapjainkra munkánkra.Védjen oltalmazzon minket.Áldást az ellenségeinkre . a hazugokra kik a család békéjét rombolják.Szűzanya hallgasd meg könyörgésemet, felajánlásomat. Imánkat.Ámen

Oldalak

Új hozzászólás: