Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A Menyyei Atya segitseget kerem ebben a vizsgaidoszakban legyen aldas es erdemeny adjon az Ur sok erot, egeszeget. Koszonom szepen

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,a csaladomert,a munkamert, a beke helyrealasaert ugy a munkahelyemen mint a csaladomban is, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Felajanlom az imát halabol a kapott kegyelmekert valamint Édesanyám és önmagam gyogyulásáért és minden betegert, minden ellensegeimert, egy jó munkahelyert, a gonosztól való szabadulásért, Dicsértessék a Jézus Krisztust!

Kérem imádkozzunk a mai nap minden imájával sógornőm, Marika gyógyulásáért. Drága Szüzanya takard be őt palástoddal.Köszönöm.

Dicsértessék. A mai misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért ,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Mondjunk Hála imát a Szűz Anyának, amiért meghallgatta kéréseinket és segít. És kérem a továbbiakban a testvéreim imáját is hogy imádkozzanak a családom És hogy térjünk vissza az Úrhoz. Köszönöm szépen!

A mai imàkat felajàlom a kapot kegyelmekèrt. Kèrem a tovàbi segitsèget a nehèz helyzetembe. Ès egy nagyon fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni, a mai napon elhunyt ft. Bodó György gyimesközéploki plébános úr lelkéért. Adjon jó Isten örök nyugodalmat lelkének és az örök világosság fényeskedjék NEKI.

Szüzanyám,köszönöm a mindennapi kegyelmeket,oltalmadba ajánlom a családomat,gyermekeimet,unokáimat és páromat,vigyáz reánk és mutasd a helyes utat.Bizom benned és köszönöm.

Imát szeretnék kérni Ádamka gyogyulásáért, édesanyja ,édesapja és nagytatája felépüléséért,nagymamája örök lelki üdvéért.Kérjük a Szüzanyát legyen velük ezekben a néhéz percekben!

Dajk Hittel kérem imajukat gyongesegeim megerosodesere ,bolcseseget ,tisztanlatasert ,testi es lelki eroert ,gondjaink megoldasaert ,egysegert ,szeretetett a munkahejeken halabol a kapo kegyelmekert Isten fizese

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,buneink bocsanataert,a csaladomert,a munkamert, a beke helyrealasaert ugy a munkahelyemen mint a csaladomban is, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát kérek gyermekem, Kata gyógyulásáért és miden emberért, akik a gyógyulását segítik.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A mai napon elhangzó összes imát felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

Felajanlom a rozsafuzert halabo la Joistennek a Maria Radio osszes munkatarsaert ,a kaszoni pap bacsi gyogyulasaert, az egyhazmegyben levo beteg papok gyogyulasaert, A BEKEERT.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Ezt a rózsafüzért felajánljuk Márton Lajos lelke üdvéért aki ma egy éve távozott ez élők sorából ,a Jó Isten adjon neki örök nyugodalmat,nyugodjon békében az Úr Jézus szent nevében.

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben .Isten fizesse

D.J.K.Koszonjuk a sok imat amit a balesetet szenvedett Barabas csaladert felajaltak, de tovabra is kerjuk Adamka es a csalad tobbi tagja gyogyulasaert! Isten fizesse!

Ezt a rozsafuzert fel szeretnem ajanlani munkahelyi problemaim megoldodasaert.Isten fizzesse!

Dicsertesek a Jezus Krisztus! Imàtkozunk a mai nap , hogy a fèrjem szabadujon meg az Alkohol rabsàgàtol ès ne legyen ideges, Dràga Szüzanya csak te tudsz segiteni. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyermekem sikeres mutetert csaladom bekeert Lukacs Piroska gyogyulasaert Szava Anna Maria gyogyulasaert Maria radio dolgozojaert es mindazokert aki nem imatkozik senki Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Kèrem foglaljuk imáinkba családomat, hogy rendeződjenek a dolgaink, a feleségem térjen vissza hozzám és ne váljon el. Ugyanakkor a két csodálatos gyerekünkért is hogy egészségben és szeretetben növekedjenek Te vagy a reményem Mária! Köszönöm!

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Elsősorban szeretnék hálát adni a Jóistennek az eddig kapott kegyelmekért, egészségért, védelemért. Továbbá a fiamra 2 vizsga vár, kérem a Jóistent segítse meg hogy sikeresen letegye a vizsgáit, legyen ereje, akarata, kitartása elvégezni az iskolát. Valamint egészséget szeretnék kérni az egész család számára, kiváltképp édesanyám és unokatestvérem számára. Köszönöm.

imat szeretnek kerni az unokam testi lelki gyogyulasaert es a SZUZ ANYA adjon neki eleg erot hogy egy nagy csalodast el tudjon felejteni es tovab tudjon lepni az eletbe JEZUSOM BIZOM BENNED

ksaladomertbekessegert esellensegeimmeg csaladomerts segitoimert azellensegeimdolgainakfelszinrejutasasaert szuzanyamesjezuskoszonom

D.J.K. Imát kérnék a Testvéreimért, azok Családjukért, és magamért. kérjük a Szűzanyát, legyen mellettünk, vigyázzon ránk. A Jó Isten adjon szeretetet, békét, egyetértést közöttünk. Baj ne érje a testvéreimet. KÖSZÖNÖM

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyermekem sikeres muteteert csaladomert es fokent Lukacs Piroskaert kerlek Szuzanya gyogyitsd meg kerlek oket Amen

Felajanlom a rozsafuzert a szentmiset es minden imat a csaladomert az en gyogyulasomert , minden egyes lelki testveremert.Jezusom hallgasd meg keresemet .koszonom.

Dicsértessék a Jèzus Krisztus, ezt a rózsafűzért felajanjuk növèrünkèrt a gyergyócsomafalvi Márton Veráért a jó Isten adjon neki örök nyugodalmat èrte imàdkoznak oRegina ès Magdika Dicsértessék a Jèzus Krisztus

Oldalak

Új hozzászólás: