Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való haladasuker a lányom sikeres vizsgáiert gonosz távozasaert szerencsét a munkahelyeken anyagiak javulásaret. erőt a mindennapi megpróbáltatások hoz köszönöm Szűzanya az eddig kapott kegyelmet DAJK

Dicsértessék. A napi misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,a székel népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Szűzanyám,köszönöm hogy velünk vagy mindig és oltalmazol minket minden bajtol,gonosztol és kisértéstől.Vigyázz a családomra a mai napon is,segitsd a gyermekeimet,unokáimat és a páromat,hogy megmaradjunk hitben,szeretetbe szerencsébe ,egészségbe és örömökbe.Add áldásodat ránk és munkánkra,hogy előre haladhassunk a te védő, segitő palástod alatt.Köszönöm,és bizom benned.

A mai imàkat ès szentmisèket fölajàljuk a kapot kegyelmekèrt. Kèrjük a Szüzanyàt hogy közbejárjon a mi gyerekeinkèrt. A gonosz tàvozàsèrt, egyetèrtèsèrt, szeretetért. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Dicsértessék. A napi misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért ,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,békéért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

A mai imàkat felajàlom a csalàdom bèkesègèèrt ès egèszsègèèrt, öszetartàsèrt. A fiàért ès a menyem egèszsègèèrt ès bèkesègèèrt ès öszetartàsèrt . A gonosz tàvozàsèrt ès a vilàg bèkèèrt. A Szüzanya takarjon be vèdöpalasjàval ès legyen velünk .Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Drága Szűzanyám,köszönöm hogy mindig velünk vagy és oltalmazol minden bajtol,gonosztol és veszedelemtől.Kegyelmedbe ajánlom a családomat,gyermekeimet,unokáimat és páromat.Őrizd őket,vezesd a helyes uton és takard be a te védő palástoddal.Segits minden problémánkba és tarts meg minket,hitben,szeretetben,békében és szerencsébe,mert tudjuk hogy mindig velünk vagy és vezetsz minket.Vigyáz a fiamra a hosszu uton,hogy szerencsével járjon.Bizom benned és köszönöm.Amen

D.J. K A heten elhangzo imakat es szentmiseket felajanlom a kapott kegyelmekert. Jezusom bizom benned neked ajanlom testem lelkem minden szűkseget .Szúz Maria egi edesanyam jarj kőzbe a te szent Fiadnal. amen

Kérem a közös ima erejét a köv. imára: JÉZUS DRÁGÁLATOS VÉRÉNEK rózsafüzére. Imádkozzuk minél többen, hogy megelözzük a világ nagy pusztulását! " Jézus Krisztus drága szent vére, ments meg minket és az egész világot"!!!

Aktuális ima,a jelenlegi nehéz idöben, amikor a "pusztitó utálat" nagy aratást végez, különösen a tudatlan hivök között. 1. Péter 5:8 Legyetek józanok, kiegyensúlyozottak, és vigyázzatok, mert ellenségetek, a Sátán, kerülget benneteket. Úgy járkál körbe-körbe, mint az éhes oroszlán: ordítva keresi a zsákmányát, akit megehetne.Sajnos befészkelt a Máriarádiókba is. https://www.youtube.com/watch?v=l1hPlDyAt2w&t=366s

a fiamert kernek imat hogy az Isten vilagositsa meg az elmeet

Imát kérek békéért a családban és az országban s szabadulást a káros szenvedélyektől.

Mai rozsafuzert fel szeretenem ajanlani En es csaladom gyogyulasaert agonosz tavozasaert Draga SZuz Anyank segits minket tovabbra is hallas koszonet az eddigi segitsegedert Dicsertessek a Jezus Krisztus AMEN

Drága Istennem!ma is az egészségemért kérek imát!Szeretnék egy boldog kapcsolatot,és egy jó munkahelyet!Ámen!

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon sujos betegert,egy fontos ugy megoldasaert a munkahelyemen, a beke helyrealasaert,buneink bocsanataert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

kerlek Uram aki felmagasztalja magat azt ultesd le,es erre vilagositsd fel a gondaolkozasat a fonoknek. Koszonom Istenem!

D J K. A heti osszes imat es szent miset felajalom az elhunyt ferjem Imre lelke udveert.Giyimesbe szuleimert Bilibok Karoly es viktoria egessegukert a 9 testveremert es azok csaladjukert ,gyermekeimert a munkahelyek fenmaradasaert szeretetert bekesegert ,a kapot kegyelmekert, a gonosz tavozasa a csaladjainkbol. A Szuz Anya takarjon be vedo palastyaval, Jezusom Bizom benned amen. Isten fizese

Imat kerek szuleim egeszsegeert, tartsa meg oket a Jo Isten sokaig es vedje meg oket minden bajtol es rosztol.A Szuz Anya segitseget kerem hogy edesapam szabaduljon az alkohol rabsagatol.Koszonom

Imát kérek Arnold unokaöcsém gyógyulásáért. Isten áldása kísérje.

A mai imákat felajaljuk Bodo Katalinert Nagyváradon és Torok Veronikáért Gyergyószentmiklós születésnapjuk alkalmából. Kívánunk neki egészségét, szeretetet és sok boldogságot. A jó Isten éltesse sokáig és légyen velük életük minden napján. Csikkarcfalvarol a Pál család. Dicsértessék a Jezus Krisztus!A

A mai imàkat ès szent misèket fölajàlom egy nagyon fontos szàndèkra. Legyen a csalàdomba egyetèrtès, egèszsèg ès bèkesèg.csiksomjoi Szüzanya vèdelmezen minket ès bocsàsa meg büneinket. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való hsladssukert gonosz távozasaert lányom sikeres vizsgáiert gonosz távozasaert adj erőt a mindennapi megpróbáltatások hoz szerencsét a munkahelyeken köszönöm Szűzanya az eddigi kapott kegyelmet DAJK

Dicsértessék. A mai misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. AMEN.

Szűzanyám,áldást kérek a mai napon a családomra,gyermekeimre,unokáimra, páromra,segits és oltalmazd őket minden bajtol,veszedelemtől és kisértéstől. Engedd hogy megérezzék a te kegyelmedet és szeretetbe,békében ,szerencsébe és egészségbe megmaradjunk a mai napon.Takard be a te védő palástoddal és vezess minket a helyes uton.Bizom benned és köszönöm.Amen.

Hálát adok a Jó Istennek a minden eddigi kapott kegyelmekért. Kérem a Szűzanyát imátkozzon Szent Fiához családom egészségéért, szeretetéért, békéért és hogy a fiamék szerencsésen hazautazhassonak. Köszönöm. Dicsértessék a Jézus Kristus.

Dicsertesek a Jezus Krisztus. A mai imàkat ès szent misèket fölajàlom az önmagam sikeres kezelèsèrt, a Lacko, Manyi ès Juni sicheres kezelèsükèrt akik Deznàn vannak kezelèsen. A Dràga Szüzanya takarjon be palastjával ès segitsen a mi helyzetünkbe. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Nagyon kérem imádkozanak drága Marikáert az ő gyógyulásáért,mert még szükségünk van rá az ö szeretetére

Köszönöm Szűzanyám a mindennapi kegyelmeket,maradj a családommal és takarj be a te védő palástoddal.Tartsd meg minket,békében,szeretetbe,szerencsébe és a te oltalmadba.Mindenki imáját köszönöm,áldja meg érte a Jo Isten.Amen.

Oldalak

Új hozzászólás: