Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Felajánlom a mai imákat a családomért,gyermekeimért,unokáimért és a páromért,hogy a drága Szűzanya oltalmazza és ovja őket minden bajtol,gonosztol és veszedelemtől.Takarjon be palástjával és tartson meg hitben,békében,szeretetben,egészségbe és szerencsébe.Köszönöm,hogy együtt imátkozhatok veletek,Isten áldjon ,és hallgassa meg kéréseinket.Amen

Minden Misét és Minden Rózsafüzért , MINDENKITT KÉREK SZÉPEN, IMATKOZON ÉRTEM, ISTENEM HALGAS MEG , KÉRLEK SZÉPEN, ISTENNEM, HALGASON MEG MINDENKITT......

Istennem kérlek szépen, IMASZANDEKOM LEGYEN KEDVES ELŐTTED ÉS EGYESULLYÖN SZANDEKODAL... ISTENNEM KERLEK SZÉPEN HALGAS MEG . ÁMEN ÁMEN ÁMEN...

Imat kerek csaladomert munkahelyunk es egeszsegunkert,hogy a Menyei Atya aldasa kiserjen benunket a jo Isten fizese meg

Felajánlom a rozsafuzert es minden imat a gyogyulasomert a családomert as unojkáimert Istvánkának eppen ma van a szuletes napja ,orizze meg az Ur Jesus orizze es ovja minden bajtól veszészlytol .koszonom

D:J:K:Imát szeretnék kérni, nagy utra készülő gyermekeimért, az utazás sikeréért,békességért, egészségért , ne múljon el a szeretet a családjainkban. Mária, ne hagyj el, könyörögj érettünk a Te szent Fiadnál. Köszönöm.

Amai rozsafuzert felajalom Kinga es Kitti Patricia gyogyulasukeert a csaladi bekesegert .A jo Isten aldasaert es oltalmazo szereteteert es a gonosz tavozasaert.SZUZANYA TAKARJA BE VEDO PALASTJAVAL. JEZUSOM BIZOM BENED. DICSERTESEK A JEZUS KRISZTUS.

Kozos imajukat szeretnem kerni gyogyulasomert! Koszonom : Noémi Dicsertessek a Jezus Krisztus!

Imát szeretnék kérni egészségemért.Szűzanyám segíts meg,hogy minden rendben legyen az orvosnál.Jézusom Bízom Benned.

A mai osszes imat feljanlom gyermekem egeszsegeert ! SEgitsd meg Szuz Anyam !

Hálát adok a kapott kegyelmekért. Imát kérek, és felajánlom a mai nap imáit, rózsafüzéreit, szentmiséit,a családomért,a testvéremért,egészségért,szeretetért,a Mária rádióért ,papjainkért .Isten fizesse! D J K

D.J.K. Hozzad fohaszkodom Irgalmas Jezusom , halabol a sok kegyelemert ,buneink bocsanaraert , gyogyulasunkert , draga csaladomert , szeretteimert , halottaimert , felajalva a rozsafuzereket -szentmiseket , egyutt imatkozva ÖNÖKKEL es a Mariaradioert . halasan köszönöm !

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes elhangzó imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, egy jó munkahelyért, tisztánlátásért, egy igazi társért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben .Isten fizesse

Felajánlom a Rózsafüzért a magam és gyermekeim gyógyulásáért, szeretteimért, békességért, segítő kegyelemért, a jó Isten áldásáért és oltalmazó szeretetéért és a gonosz lélek távozásáért családjainkból, szívünkből, lelkünkből és értelmünkből. Isten fizesse a segítő imádságokat!

Imát kérek és a mai nap imáit, rózsafűzéreket és szentmiséket felajánlom férjem súlyos állapotából való felgyógyulásáért. Jézusom bizom benned! Dicsértessék a Jézus Krisztus.

Hálás szívvel köszönöm a Mária rádiónak a lehetőséget, a hallgatóinak, hogy közbenjáró imájukkal is hozzájárultak,hogy a Szűzanya meghallgassa kérésemet, és kiárassza kegyelmét a fiamra és a családomra, a Atya pedig megsegítsen bennünket.Sajnos még mindig várható, hogy a gonosz, bosszúra éhes embertársunk (akiért szívből imádkozom, hogy tisztuljon meg)továbbra is támadja családomat. Ezért, tisztelettel kérem a további imádságokat. Isten fizesse meg.

Eszt a rózsafüzért fel ajánlom keresztapának aki nagy beteg. Drága Szűzanya agy egéséget neki.

Drága Szüz Anyám,kérlek eszközöld ki Sz.Fiadnál a családi békességet.Köszönöm

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, halottaimert ,és egy fontos szándékert!DJKr

A mai rózsafüzèr imádságot felajánlom 13 hetes magzatunk egèszsèges fejlődèsèèrt ès világra születèsèèrt.

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon sujos betegert,egy fontos ugy megoldasaert a munkahelyemen, a beke helyrealasaert,buneink bocsanataert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Dicsértessék Jézus Krisztus! A családom, a szüleim, a testvérem, az ő családja, valamint magam testi-lelki egészségéért és egy, a képességeimnek megfelelő munkahelyért kérek imát. Köszönöm szépen!

A mainap összes imáit felajálom hállám jeléül az Úr Jézusnak s a DrágaSzüzanyának a kapott kegyelmekért.Isten fizesse imáikat kérem a jó Istent tartsa meg Önöket számunkra.

DJK.Imat szeretnek kerni az egesegemer es a csaladom egesegeert es a gonosz tavozasaer esa ferjemel valo kapcsolat hejre allasert Istenem segits meg Amen.

DJK. A rózsfűzért szeretném felajánlani családunk tartós békéjéért.

D.J.K. Hála imát szeretnék kérni a Szűzanyához a kérésem meghallgatásáért Köszönöm Neked Égi Édesanyám!

Oldalak

Új hozzászólás: