Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes elhangzó imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, egy jó munkahelyért, tisztánlátásért, egy igazi társért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben .Isten fizesse

Felajánlom a Rózsafüzért a magam és gyermekeim gyógyulásáért, szeretteimért, békességért, segítő kegyelemért, a jó Isten áldásáért és oltalmazó szeretetéért és a gonosz lélek távozásáért családjainkból, szívünkből, lelkünkből és értelmünkből. Isten fizesse a segítő imádságokat!

Imát kérek és a mai nap imáit, rózsafűzéreket és szentmiséket felajánlom férjem súlyos állapotából való felgyógyulásáért. Jézusom bizom benned! Dicsértessék a Jézus Krisztus.

Hálás szívvel köszönöm a Mária rádiónak a lehetőséget, a hallgatóinak, hogy közbenjáró imájukkal is hozzájárultak,hogy a Szűzanya meghallgassa kérésemet, és kiárassza kegyelmét a fiamra és a családomra, a Atya pedig megsegítsen bennünket.Sajnos még mindig várható, hogy a gonosz, bosszúra éhes embertársunk (akiért szívből imádkozom, hogy tisztuljon meg)továbbra is támadja családomat. Ezért, tisztelettel kérem a további imádságokat. Isten fizesse meg.

Eszt a rózsafüzért fel ajánlom keresztapának aki nagy beteg. Drága Szűzanya agy egéséget neki.

Drága Szüz Anyám,kérlek eszközöld ki Sz.Fiadnál a családi békességet.Köszönöm

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, halottaimert ,és egy fontos szándékert!DJKr

A mai rózsafüzèr imádságot felajánlom 13 hetes magzatunk egèszsèges fejlődèsèèrt ès világra születèsèèrt.

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon sujos betegert,egy fontos ugy megoldasaert a munkahelyemen, a beke helyrealasaert,buneink bocsanataert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Dicsértessék Jézus Krisztus! A családom, a szüleim, a testvérem, az ő családja, valamint magam testi-lelki egészségéért és egy, a képességeimnek megfelelő munkahelyért kérek imát. Köszönöm szépen!

A mainap összes imáit felajálom hállám jeléül az Úr Jézusnak s a DrágaSzüzanyának a kapott kegyelmekért.Isten fizesse imáikat kérem a jó Istent tartsa meg Önöket számunkra.

DJK.Imat szeretnek kerni az egesegemer es a csaladom egesegeert es a gonosz tavozasaer esa ferjemel valo kapcsolat hejre allasert Istenem segits meg Amen.

DJK. A rózsfűzért szeretném felajánlani családunk tartós békéjéért.

D.J.K. Hála imát szeretnék kérni a Szűzanyához a kérésem meghallgatásáért Köszönöm Neked Égi Édesanyám!

A mai rozsafuzert es szentmiset felajánlom a családom egeszsegeert, halabol a szuzanyanak az edig kapot kegyelmekert es kerem a Jo Istent segitsen a celom el erjem es tudjak egeszsegben haza terni a csaladom mele.

a heti szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom a segito Csiksomlyjoi Szuzanyanak a lanyomert fiamert es csaladjukert egeseg bekeseg megertes csaladjukban egy fontos ugy helyes donteseben magamert szereteimert a gonosz tavozasaert vedelmet a roszlelku emberektol unokamnak jo eredmenyeket elirni az iskolaban Jezusom bizom bened

A mai rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekek sikeres utazasukert hogy a Szuzanya vedje meg minden bajtol Amen

Fiamert kerek imat gyogyolasaert es a gonosz tavozasaert dicsoseg neked Istenem hogy meg halod az imakot

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom egy fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való hsladssukert lányom sikeres vizsgáiert anyagiak javulása gonosz távozasaert adj erőt a mindennapi megpróbáltatások hoz szerencsét a munkahelyeken köszönöm Szűzanya az eddig kapott kegyelmet DAJK

Szűzanyám,köszönöm,hogy mindig velünk vagy és meghallgatsz minket.Kérlek maradj az én családomba a mai napon is,segits minden problémánkba,tartsd távol a gonoszt ,a kisértést és őriz minden bajtol,veszedelemtől.Vigyázz kérlek gyermekeimre,unokáimra és páromra,hogy hitben,szeretetben ,békében és szerencsében teljen a napunk.Bizom benned és köszönöm.

a szuletendo gyerekem egeszsegeert kerem ezt a rozsafuzert.koszonom

Dicsertesek a Jezus Krisztus a rozsafuzert es szent miset szeretnem felajalni magamert hogy meg gyogyuljak a leanyomert az o sikereert a gonosz tavozasaert egyetertesert minden betegert egy fontos szandekert

Ezt a rózsafüzért felajánlom hálából a kapott kegyelmekert!! D J Kr

A mai irgalmassag Rozsafuzer imadsagot felajanlom a kapot kegyelmekert a draga ferjem teljes gyogyulasa kegyelmeert a csaladom testi lelki gyogyulasaert buneink bocsanataert Jezusom Bizom Benned

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Oldalak

Új hozzászólás: