Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Hálás szívvel köszönöm a Mária rádiónak a lehetőséget, a hallgatóinak, hogy közbenjáró imájukkal is hozzájárultak,hogy a Szűzanya meghallgassa kérésemet, és kiárassza kegyelmét a fiamra és a családomra, a Atya pedig megsegítsen bennünket.Sajnos még mindig várható, hogy a gonosz, bosszúra éhes embertársunk (akiért szívből imádkozom, hogy tisztuljon meg)továbbra is támadja családomat. Ezért, tisztelettel kérem a további imádságokat. Isten fizesse meg.

Eszt a rózsafüzért fel ajánlom keresztapának aki nagy beteg. Drága Szűzanya agy egéséget neki.

Drága Szüz Anyám,kérlek eszközöld ki Sz.Fiadnál a családi békességet.Köszönöm

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, halottaimert ,és egy fontos szándékert!DJKr

A mai rózsafüzèr imádságot felajánlom 13 hetes magzatunk egèszsèges fejlődèsèèrt ès világra születèsèèrt.

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon sujos betegert,egy fontos ugy megoldasaert a munkahelyemen, a beke helyrealasaert,buneink bocsanataert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Dicsértessék Jézus Krisztus! A családom, a szüleim, a testvérem, az ő családja, valamint magam testi-lelki egészségéért és egy, a képességeimnek megfelelő munkahelyért kérek imát. Köszönöm szépen!

A mainap összes imáit felajálom hállám jeléül az Úr Jézusnak s a DrágaSzüzanyának a kapott kegyelmekért.Isten fizesse imáikat kérem a jó Istent tartsa meg Önöket számunkra.

DJK.Imat szeretnek kerni az egesegemer es a csaladom egesegeert es a gonosz tavozasaer esa ferjemel valo kapcsolat hejre allasert Istenem segits meg Amen.

DJK. A rózsfűzért szeretném felajánlani családunk tartós békéjéért.

D.J.K. Hála imát szeretnék kérni a Szűzanyához a kérésem meghallgatásáért Köszönöm Neked Égi Édesanyám!

A mai rozsafuzert es szentmiset felajánlom a családom egeszsegeert, halabol a szuzanyanak az edig kapot kegyelmekert es kerem a Jo Istent segitsen a celom el erjem es tudjak egeszsegben haza terni a csaladom mele.

a heti szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom a segito Csiksomlyjoi Szuzanyanak a lanyomert fiamert es csaladjukert egeseg bekeseg megertes csaladjukban egy fontos ugy helyes donteseben magamert szereteimert a gonosz tavozasaert vedelmet a roszlelku emberektol unokamnak jo eredmenyeket elirni az iskolaban Jezusom bizom bened

A mai rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekek sikeres utazasukert hogy a Szuzanya vedje meg minden bajtol Amen

Fiamert kerek imat gyogyolasaert es a gonosz tavozasaert dicsoseg neked Istenem hogy meg halod az imakot

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom egy fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

A mai rózsafüzér és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való hsladssukert lányom sikeres vizsgáiert anyagiak javulása gonosz távozasaert adj erőt a mindennapi megpróbáltatások hoz szerencsét a munkahelyeken köszönöm Szűzanya az eddig kapott kegyelmet DAJK

Szűzanyám,köszönöm,hogy mindig velünk vagy és meghallgatsz minket.Kérlek maradj az én családomba a mai napon is,segits minden problémánkba,tartsd távol a gonoszt ,a kisértést és őriz minden bajtol,veszedelemtől.Vigyázz kérlek gyermekeimre,unokáimra és páromra,hogy hitben,szeretetben ,békében és szerencsében teljen a napunk.Bizom benned és köszönöm.

a szuletendo gyerekem egeszsegeert kerem ezt a rozsafuzert.koszonom

Dicsertesek a Jezus Krisztus a rozsafuzert es szent miset szeretnem felajalni magamert hogy meg gyogyuljak a leanyomert az o sikereert a gonosz tavozasaert egyetertesert minden betegert egy fontos szandekert

Ezt a rózsafüzért felajánlom hálából a kapott kegyelmekert!! D J Kr

A mai irgalmassag Rozsafuzer imadsagot felajanlom a kapot kegyelmekert a draga ferjem teljes gyogyulasa kegyelmeert a csaladom testi lelki gyogyulasaert buneink bocsanataert Jezusom Bizom Benned

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Koszonom szepen a mennyei Atyanak a testverem, Marika gyogyulasat es a Maria radio imakozossegenek az erte elmondott imakat.

A mai nap imáit, rózsafüzéreit és szentmiséit szeretném felajánlani férjem gyógyulásáért és az eddig kapott kegyelmekért. Jézusom bizom benned.

KÖNYEZÖ SZŰZANYÁHOZ KÉRJŰK AZ IMÁT PÁSZTÓ

Az egész heti rózsafüzért és szentmisét szeretném felajánlani a családom testi lelki gyógyulásáért. Holnap egy nagyon fontos ügy megoldásáért. A gonosz lélek távozásáért a családból. Szűz Anyám szent palástoddal takard be az egész családomat és védd meg őket. Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus

Oldalak

Új hozzászólás: