Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Dicsértessék a Jézus Krisztus Szent Neve! Mindenható , jóságos Mennyei Atyánk a mai nap elhangzó imádságait szivemből és lelkemből szeretném felajánlani a betegek gyógyulásáért és különösen az édesapám kialakult betegségének a meggyógyulásáért valamint egy jó munkahelyért ! Köszönöm szépen a meghallgatott kéréseme! JÉZUSOM BIZOM BENNED !!!

Felajánlom a Rózsafüzért a magam és gyermekeim gyógyulásáért, családom egységéért, békességéért,szeretetünk,hitünk megerősödéséért,bűneink bocsánatáért,a szükséges kegyelmek elnyeréséért, szeretteimért és a gonosztól való szabadulásunkért .Isten fizesse a velünk mondott imádságokat!

D.J.K.IRGALMAS JEZUSOMHOZZAD FOHASZKODOM ! Felajalom a rozsafuzert , szentmiseket , Szentseg imadast betegsegem gyogyulasaert , testi -lelki eröert, draga csaladomert , szeretteimert , halottaimert es ÖNÖKERT A MARIA RADIOERT , Egyutt imatkozva ,halasan köszönöm imajukat . Szuzanyam bizom anyai josagodban.

Imat kerek parkapcsolatomert

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon fontos ugy megoldasaert a munkahelyemen, a beke helyrealasaert,buneink bocsanataert, irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Draga anyosom lelki udveert ajanlom a mai nap minden imajat es szentmisejet, halalanak 4-ik evfordulojan. Nyudodjon bekeben!

Gyermekeimert, egeszsegunkert, csaladom elhunyt tagjainak lelki udveert ajanlom a mai imakat es miseket

Imát kérek a családtagjaim és magam gyógyulásáért. Erőt minden nehézség elviseléséért, hitet és reményt hozzá. És mindnyájunk biztosanságáért. Valamint egy fontos szándékért. Köszönöm szépen!

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert egészségéért békéért!DJKr

A mai rozsafuzert felajalom Saroltaert Botondert es a kis unokamert. Egi Anyank kerlek tanisd meg az apro lepesekre a Te fiad szive fele,hogy legyen nekik Jezus 'Az ut az igazsag es elet"Felajalom MINDEN fiatalert, hogy ertsek meg hogy ISTEN nelkul lehet elni de NEM ERDEMES.Felejanlom egy draga fiatal anyukaert Timeaert lelki gyogyulasaert, Kusztos Marika testi lelki gyogyulasaert. A sok nem kivant magzatert,a hozzam tartozo megholtak lelki udveert es a lelkek simogato gyogyito,remenyt ado Maria radioert.Szuzanyank legy velunk tovabbra is.

Dicsértessék . A heti misét és rózsa fűzért felszeretném ajálni családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért , a székely népért. Köszönöm.

Imát szeretnék kérni fontos szándékért.Köszönöm szépen!

A mai rózsafűzért és szentmisét felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való haladásukért lányom sikeres vizsgáiert anyagiak javulásáért a gonosz távozasaert adj erőt a mindennapi megprobáltatásokhoz köszönöm Szűzanya DAJK

Hálás szivvel megköszönöm a mindennapi kegyelmeket,kérlek maradj velünk ma is drága Szűzanyám.oltalmazd és ovd meg családomat minden bajtol,gonosztol és veszedelemtől.Adj egészséget,töltsd el szivünket szeretettel békével,áld meg gyermekeimet,unokáimat,páromat,hogy egy szép napjuk legyen és mutasd nekünk a helyes utat.Köszönöm és bizom benned.Amen

Felajánlom ezt az imát Fazakas Imi lelki üdvéért aki nagyon fiatalon egy hònapja elköltözött az örök hazában nyugodjék békében .Egy minden napos ballgame.

Felajánlom a szent rozsafüzért es minden imát a családom egézségéért az én gyógyulásomért Irenkéért az unokáimért .Jézusom kérlek hallgasd meg kérésemet .Köszönöm

Felajánlom a szent rozsafüzért es minden imát a családom egézségéért az én gyógyulásomért Irenkéért az unokáimért .Jézusom kérlek hallgasd meg kérésemet .Köszönöm

Imát szeretnék kérni anyukámért és a nagymamámért, hogy testileg és lelkileg meggyógyuljanak.Szűzanyám kérlek segíts rajtuk.Segíts hogy a mamának lemenjen a vérnyomása és az anyunak pedig helyreálljon a bélműkődése.Hála legyen az Istennek .

D a J K. a rozsafüzért felajánlom nagyon fontos szándék megvalosulásáért! Szüzanyám légy a közbenjáronk. Ámen

Az Irgalmassag Rozsafuzer elmondasaval kerem a SZuz Anya kozbe jarasat szent fianal hogy imam meghallgatasra keruljon hogy gyermekem meggyogyulhasson es lelki bekejet megtalalja.Segits meg Istenem !

Boldogságos Szüzanyám szeretettel köszöntelek a nevednapján felajánlva a rózsafüzért hálából mindazért a kegyelmekért amiben engem és családomat részesítetté! Szivem mélyéböl köszönöm és továbbra is kérlek hogy légy velünk és takarj bemindannyiunkat védö palástoddal. Ámen

A rózsafűzért fel szeretném ajánlani, férjem teljes szabadulásáért, és gyógyulásáért!

Dicsertesek a heten elhangzo imakat rozsafuzert szent miseket fel ajanlom leanyom sikeres tovabb tanulasaert magamert testveremert anyukamert gyerekeimert a gonosz tavozasaert egy fontos szandekert minden betegert szuz anyam kerlek ovj meg minket a gonosztol

Ezt a rózsafüzért felajánlom sógornöm Szabó Mária lelki üdvéért aki a csikszentmártoni temetöben nyugszik,Isten adjon örök nyugalmat.

EZT A ROZSAFUZERT FELAJANLOM A 6 HONAPJA ELHUNYT EDESANYAM LASZLO IMRENE LELKIUDVEETRT AKI A MARIA NEVET HORDTA HOGY A JO ISTEN ADJON NEKI OROK NYUGODALMAT,AZ ANYAFOLD OLEN.

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom egy fontos szàndèkra. Isten fizese. Jezusom bizom benned.

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Oldalak

Új hozzászólás: