Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Ezt a rózsafüzért felajánlom hálából a kapott kegyelmekert!DJKr

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Szuzanyam segits nekem a problemaim meg oldasaba,Jezusom fogd a kezem ne hagy el engem

Kőszonom Istenem azt a sok kegyelmet amelyel megajandekoztal maradj velem URAM aldom a te nevedet mindőroke felajanlom a het osszes imajat szentmisejet a te dicsosegedre.amen

a mai rozsafuzert felajalom hogy sikeruljon bejutni egy orvosi kezelesre megfelelo idobe JEZUSOM BIZOM BENED

A ma elhangzó összes imát nagymamámért szeretném felajánlani, akit a mai nap műtenek. Drága jó Istenem támogasd minden lépésében, hogy mihamarabb felépüljön. D. a J. K

Felajanlom rozsafuzert a csaladomert Irenkeert a testvereimert az en gyogyulasomert

Imát szeretnék kérni a Spanyol camino zarándokokért! Az Úr Jézus és a Szűz anya adjon nekik erőt és sok kegyelmet a hosszú úton!

Irgalmasság rózsafűzért felajánlom Háláért a Szüzanyának , most különös képen a két gyerekemért és családomért !

Imát kérek Édesanyám és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, a bunok bocsanataert, egy fontos szándék megsegitésében, köszönöm szépen, Dicsértessék a Jézus Krisztust!

DJKr. Imat kerek lelkibekeert es a megbocsajtas kegyelmeert gyermekeim es a magam szamara.Megteresert azoknak akik szettortek a csaladot.

A mai irgalmassag rózsafüzért felajanlom halabol a draga mennyei Atyanak amiert megadta a szivem vagyat,kerem az eg Urat orizze meg a csaladi beket kozottunk.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. Egy fontos szàndèkra. Isten fizese, Jezusom bizom benned.

A mai rozsafuzert es a szentmiset felajalom KUSZTOS MARIA testi es lelki gyogyulasaert,aki most uton van Debrecen fele tovabbi kezelesre, Szuz Maria takarja be palastjaval, Jezusom segits . Isten aldasa es kegyelme legyen veled,meg azokkal akkik onzetlenul segitenek. Jezusom bizom benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni magamért,testi,lelki gyogyulásomért,lelki nyugalmamért,a családomért . Egy mindennapos halgato

Felajanlom a rozsafuzert minden imat es a szent miset a csaladom minden egyes tagjaert Nora unokamert aki ma indul hosszu utra az Ur Jezus orizze meg minden bajtol .es az en gyogyulasomert mert a jo Istennel nincsen lehetetlen es fel ajanlom minden betegert .Koszonom

A mai rozsafüzért szeretném felajánlani testvéremért hogy a válásban igazságos legyen a férje és hogy a gyerekeket a testvéremnek itéljék és a gyogyulásáért és az én gyogyulásomért jotevöimért rosszakaroimért hálából,Mária radio hallgatoiért és a rádio továbbfejlödéséért valamint Isten áldásáért minden jo akaratu emberre aki támogatja és hogy Isten megsegitsen minket a gondjaimban Szentlelek jojj az eletembe formalj át kérlek szomjazom a te kozelsegedre Amen

D.J.K. Imádkozzunk a Testvéreimért, azok Családjaikért, és Magamért. A Szüzanya legyen velünk, oltalmában ajánjuk magunkat. A Jó Isten segitsen meg minket. Jézusom Tied vagyok, Tied is akarok maradni!

A mai Rózsafüzért és Szentmisét felajánlom szeretett húgom Kósa Ilona születésnapján,megköszönve a jó Istennek,hogy megőrizte mindannyiunknak és imádkozom,a jó Isten áldásáért,oltalmáért és bőséges kegyelmeiért a hátralevő éveiben is,kérem,hogy tartsa meg nekünk erőben,egészségben,békében,szeretetben !Isten fizesse!

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert, barataimert, jotevoimert, elensegeimert, ragalmazoimert, onmagamert, buneink bocsanataert, gonosz tavozasaert, minden hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

Szűzanyám,köszönöm a szép napokat,maradj velünk és vigyázz reánk,egyen gesd az utunkat,hogy megmaradjunk békességben és szeretetben,oltalmaz minden bajtol ,gonosztol és veszedelemtől.Amen

Testverem gyogyulasaert.Szuleink orok nyugolmaert.Hala es koszonet Istenunknek minden joert es a megtarto kegyelemert.DJK.

Imát kérek Édesanyám és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében, köszönöm szépen, Dicsértessék a Jezus Krisztust!:)

Ezt a rozsafuzert fel ajanlom halabol a kapott kegyelmekert, a gonosz tavozasaert,testi es lelki gyogyulasunkert ,a csaladomert, a maria radioert.Isten fizesse

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekeimert csaladomert es a bekeert Amen

A mai rózsafüzért felajánlom hálából a Szűz Anyának és Jézusnak,mert ma reggel szerencsésen haza érkeztünk MEĐUGORJE-ból! Köszönöm Drága Szűz Anyám,hogy betakartál vedő palástoddal minket! Szűz Anyánk könyöröjg érettünk! Ámen!

szeretnék imát kérni igaz társért továbbá egy fontos szándékért hálából minden kapott kegyelemért munkám megmaradásáért,anyagi áldásért problémák megoldodásáért,szeretteim lelki udvéért Attila szulei lelke udvéért,ellenségeimért

Imat szeretnek kerni csaladom lelki békért es egy jo hazastarsert . Jezusom bizom benned .Köszönöm szepen.

Oldalak

Új hozzászólás: