Imaszándék

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE include_once() függvényben (/var/www/html/mrev3/sites/all/themes/mradio/template.php 2 sor).

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Testverem gyogyulasaert.Szuleink orok nyugolmaert.Hala es koszonet Istenunknek minden joert es a megtarto kegyelemert.DJK.

Imát kérek Édesanyám és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében, köszönöm szépen, Dicsértessék a Jezus Krisztust!:)

Ezt a rozsafuzert fel ajanlom halabol a kapott kegyelmekert, a gonosz tavozasaert,testi es lelki gyogyulasunkert ,a csaladomert, a maria radioert.Isten fizesse

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekeimert csaladomert es a bekeert Amen

A mai rózsafüzért felajánlom hálából a Szűz Anyának és Jézusnak,mert ma reggel szerencsésen haza érkeztünk MEĐUGORJE-ból! Köszönöm Drága Szűz Anyám,hogy betakartál vedő palástoddal minket! Szűz Anyánk könyöröjg érettünk! Ámen!

szeretnék imát kérni igaz társért továbbá egy fontos szándékért hálából minden kapott kegyelemért munkám megmaradásáért,anyagi áldásért problémák megoldodásáért,szeretteim lelki udvéért Attila szulei lelke udvéért,ellenségeimért

Imat szeretnek kerni csaladom lelki békért es egy jo hazastarsert . Jezusom bizom benned .Köszönöm szepen.

A mai imáinkat ajánlom fel Szűz Anya segítségéért, esedezve kérve hallgasson meg minket és segítsen leányom fájdalmainak mulasztásában. Bízunk abban hogy kérő imáink meghallgatásra kerulnek. Köszönöm szépen a lehetőséget. DJK!

imat szeretnek kerni halotaim lelki udveert es az egeszsegem javulasaert JEZUSOM BIZOM BENED DJK

A mai imàkat ès szent minket fölajàlom egy nagyon fontos szàndèkra. Èdes Jezusom bocsàsd meg büneinket, vezes jò utra minket. Isten fizese .JEZUSOM BIZOM BENNED.

Djkr. Lelkibekeert imat kerek a magam es gyermekeim szamara, a Szuzanya kozbenjarasat kerem. Koszonom szepen.be

Felajanlom az imakat szuleim jozansagaert,a tiszta kapcsolatokert es a bennunk levo szeretetert.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. A testvèreim ès èdesanyàm egèszsègèèrt ès csalàdjaik bèkesègèèrt. A csalàdom minden elhunyt tagjàèrt, az aposomért is a ki a Börtlingeni temetöbe nyugszik. A màriaràdio dolgozojàért ès azokèrt akikèrt senki nem imatkozik.Jezusom bizom benned, Szüzanya könyörüj rajtunk. Isten fizese a szivesègüket, Nagyon szeretem a Màriaràdiot halgatni, és minden nap önökel imàtkozom. Isten fizese .Jezusom bizom benned.

A rozsafuzert s a szentmiset szeretnem felajanlani halabol,hogy Isten mindig meghallgassa imaimat es kerem tovabbra is segitsen meg ovja csaladomat mindn bajtol veszelytol,betegsgtol.,rossz emberektol.koszonom.

KERESZTANYAMNAK---BENŐ KLÁRÁNAK S MINDEN KLÁRA NÉVRE HALLGATÓÉRT ,A SZŰZANYA OLTALMÁVAL kivánok sok szeretettet Isten áldását keresztleánya---CSIKBÓL---2OI7.AUG.11

Imát kérek Édesanyám gyogyulásáért és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében! Dicsértessék a Jézus Krisztust, köszönöm szépen

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon fontos ugy megoldasaert,irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A mai napon elhangzó összes imát felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, békéért, megertesert, szeretetert,és egy nagyon fontos szándékert !D J Kr

D.j.k szent neve. Kernem e heti imaszandekot Halabol a draga Joistenek. Minden kegyelemert Es a A Szeplottelen Szuzmarianak . Istenem bizok bened hogy mindig szamithatok rad. Szuz Maria takarjon be a bedopalstjaval. D.J.k

A mai rozsafuzert fel ajanlom csaladi bekessegert,a gonosz tavozasaert es gyerekeim boldogulasaert az eletben,es kerem a Jo Istent rendeljen nekik megfelelo tarsat! Hala es koszonet minden kapot kegyelmert! Isten fizesse!

a mai szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom a lanyomert fiamert es csaladjukert es magamert testi lelki gyogyulasunkert bekesegert a csaladban kerem a szent lelket hogy vilagosicsa es vezese a lanyomat a nehez munkahelyi feladato elvegzeseben szuleimnek es nagyszuleimnek lelki nyugalmat Jezusom bizom a segicsegedben koszonom

Dicsértessék. A napi imát és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,és hogy sikerüljön megcsinálni azt amit már nagyon rég szeretnék. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet . AMEN.

Az egesz heti imat es szent miset felajalom halabol aSzuzanyanak es az oSzentfianak tovabba csaladom egesegeert,bekesegert ,egyetertesert szerencseert a gonosz tavozasaert,minden beteg emberet a fiam megtalalja a magahoz ilo tarsat.Draga joSzuzanya halgazsd keresemet es jarj kozben ,hogy imam meghalgatast nyerjenJezusom bizom benned.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. A testvèreim ès èdesanyàm egèszsègèèrt ès csalàdjaik bèkesègèèrt.A csalàdom minden elhunyt tagjàèrt, az aposom a ki a Börtlingeni temetöbe nyugszik. A màriaràdio dolgozojàért ès azokèrt akikèrt senki nem imatkozik.Jezusom bizom benned, Szüzanya könyörüj rajtunk. Isten fizese a szivesègüket, Nagyon szeretem a Màriaràdiot halgatni, és minden nap önökel imàtkozom. Isten fizese, Jezusom bizom benned.

Felajánlok minden imát és szentmisét Agnes gyógyulásáért! Jézusom a Te kegyelmedbe helyezem sorsát, Szüz Mária égi édesanyánk könyörögj Szent Fiadnál érette. Köszönöm a lehetőséget, DJK.

Szent lelket a családnak. A bűn minden szennyétől való megtisztulást mindannyiunknak. Hála a Jó Isten irgalmáért, gondviselő szeretetéért.

D.J.K.Szertnénk felajánlani rózsafüzért a Csukszentdomokosi BÁCS TERÉZ mütét utáni felgyógyulásáért a köéptizesi Rozsafüzér társulat .ISTEN FIZESSE.

Oldalak

Új hozzászólás: