Imaszándék

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE include_once() függvényben (/var/www/html/mrev3/sites/all/themes/mradio/template.php 2 sor).

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

A mai irgalmassag rózsafüzért felajanlom halabol a draga mennyei Atyanak amiert megadta a szivem vagyat,kerem az eg Urat orizze meg a csaladi beket kozottunk.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. Egy fontos szàndèkra. Isten fizese, Jezusom bizom benned.

A mai rozsafuzert es a szentmiset felajalom KUSZTOS MARIA testi es lelki gyogyulasaert,aki most uton van Debrecen fele tovabbi kezelesre, Szuz Maria takarja be palastjaval, Jezusom segits . Isten aldasa es kegyelme legyen veled,meg azokkal akkik onzetlenul segitenek. Jezusom bizom benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni magamért,testi,lelki gyogyulásomért,lelki nyugalmamért,a családomért . Egy mindennapos halgato

Felajanlom a rozsafuzert minden imat es a szent miset a csaladom minden egyes tagjaert Nora unokamert aki ma indul hosszu utra az Ur Jezus orizze meg minden bajtol .es az en gyogyulasomert mert a jo Istennel nincsen lehetetlen es fel ajanlom minden betegert .Koszonom

A mai rozsafüzért szeretném felajánlani testvéremért hogy a válásban igazságos legyen a férje és hogy a gyerekeket a testvéremnek itéljék és a gyogyulásáért és az én gyogyulásomért jotevöimért rosszakaroimért hálából,Mária radio hallgatoiért és a rádio továbbfejlödéséért valamint Isten áldásáért minden jo akaratu emberre aki támogatja és hogy Isten megsegitsen minket a gondjaimban Szentlelek jojj az eletembe formalj át kérlek szomjazom a te kozelsegedre Amen

D.J.K. Imádkozzunk a Testvéreimért, azok Családjaikért, és Magamért. A Szüzanya legyen velünk, oltalmában ajánjuk magunkat. A Jó Isten segitsen meg minket. Jézusom Tied vagyok, Tied is akarok maradni!

A mai Rózsafüzért és Szentmisét felajánlom szeretett húgom Kósa Ilona születésnapján,megköszönve a jó Istennek,hogy megőrizte mindannyiunknak és imádkozom,a jó Isten áldásáért,oltalmáért és bőséges kegyelmeiért a hátralevő éveiben is,kérem,hogy tartsa meg nekünk erőben,egészségben,békében,szeretetben !Isten fizesse!

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert, barataimert, jotevoimert, elensegeimert, ragalmazoimert, onmagamert, buneink bocsanataert, gonosz tavozasaert, minden hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

Szűzanyám,köszönöm a szép napokat,maradj velünk és vigyázz reánk,egyen gesd az utunkat,hogy megmaradjunk békességben és szeretetben,oltalmaz minden bajtol ,gonosztol és veszedelemtől.Amen

Testverem gyogyulasaert.Szuleink orok nyugolmaert.Hala es koszonet Istenunknek minden joert es a megtarto kegyelemert.DJK.

Imát kérek Édesanyám és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében, köszönöm szépen, Dicsértessék a Jezus Krisztust!:)

Ezt a rozsafuzert fel ajanlom halabol a kapott kegyelmekert, a gonosz tavozasaert,testi es lelki gyogyulasunkert ,a csaladomert, a maria radioert.Isten fizesse

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekeimert csaladomert es a bekeert Amen

A mai rózsafüzért felajánlom hálából a Szűz Anyának és Jézusnak,mert ma reggel szerencsésen haza érkeztünk MEĐUGORJE-ból! Köszönöm Drága Szűz Anyám,hogy betakartál vedő palástoddal minket! Szűz Anyánk könyöröjg érettünk! Ámen!

szeretnék imát kérni igaz társért továbbá egy fontos szándékért hálából minden kapott kegyelemért munkám megmaradásáért,anyagi áldásért problémák megoldodásáért,szeretteim lelki udvéért Attila szulei lelke udvéért,ellenségeimért

Imat szeretnek kerni csaladom lelki békért es egy jo hazastarsert . Jezusom bizom benned .Köszönöm szepen.

A mai imáinkat ajánlom fel Szűz Anya segítségéért, esedezve kérve hallgasson meg minket és segítsen leányom fájdalmainak mulasztásában. Bízunk abban hogy kérő imáink meghallgatásra kerulnek. Köszönöm szépen a lehetőséget. DJK!

imat szeretnek kerni halotaim lelki udveert es az egeszsegem javulasaert JEZUSOM BIZOM BENED DJK

A mai imàkat ès szent minket fölajàlom egy nagyon fontos szàndèkra. Èdes Jezusom bocsàsd meg büneinket, vezes jò utra minket. Isten fizese .JEZUSOM BIZOM BENNED.

Djkr. Lelkibekeert imat kerek a magam es gyermekeim szamara, a Szuzanya kozbenjarasat kerem. Koszonom szepen.be

Felajanlom az imakat szuleim jozansagaert,a tiszta kapcsolatokert es a bennunk levo szeretetert.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. A testvèreim ès èdesanyàm egèszsègèèrt ès csalàdjaik bèkesègèèrt. A csalàdom minden elhunyt tagjàèrt, az aposomért is a ki a Börtlingeni temetöbe nyugszik. A màriaràdio dolgozojàért ès azokèrt akikèrt senki nem imatkozik.Jezusom bizom benned, Szüzanya könyörüj rajtunk. Isten fizese a szivesègüket, Nagyon szeretem a Màriaràdiot halgatni, és minden nap önökel imàtkozom. Isten fizese .Jezusom bizom benned.

A rozsafuzert s a szentmiset szeretnem felajanlani halabol,hogy Isten mindig meghallgassa imaimat es kerem tovabbra is segitsen meg ovja csaladomat mindn bajtol veszelytol,betegsgtol.,rossz emberektol.koszonom.

KERESZTANYAMNAK---BENŐ KLÁRÁNAK S MINDEN KLÁRA NÉVRE HALLGATÓÉRT ,A SZŰZANYA OLTALMÁVAL kivánok sok szeretettet Isten áldását keresztleánya---CSIKBÓL---2OI7.AUG.11

Imát kérek Édesanyám gyogyulásáért és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében! Dicsértessék a Jézus Krisztust, köszönöm szépen

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon fontos ugy megoldasaert,irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A mai napon elhangzó összes imát felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, békéért, megertesert, szeretetert,és egy nagyon fontos szándékert !D J Kr

Oldalak

Új hozzászólás: