Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Imat szeretnek kerni csaladom lelki békért es egy jo hazastarsert . Jezusom bizom benned .Köszönöm szepen.

A mai imáinkat ajánlom fel Szűz Anya segítségéért, esedezve kérve hallgasson meg minket és segítsen leányom fájdalmainak mulasztásában. Bízunk abban hogy kérő imáink meghallgatásra kerulnek. Köszönöm szépen a lehetőséget. DJK!

imat szeretnek kerni halotaim lelki udveert es az egeszsegem javulasaert JEZUSOM BIZOM BENED DJK

A mai imàkat ès szent minket fölajàlom egy nagyon fontos szàndèkra. Èdes Jezusom bocsàsd meg büneinket, vezes jò utra minket. Isten fizese .JEZUSOM BIZOM BENNED.

Djkr. Lelkibekeert imat kerek a magam es gyermekeim szamara, a Szuzanya kozbenjarasat kerem. Koszonom szepen.be

Edesapam gyogyulasaert szeretnek imat kerni!Isten aldasat kerem a csaladomra!KÖSZÖNÖM a lehetöseget!

Felajanlom az imakat szuleim jozansagaert,a tiszta kapcsolatokert es a bennunk levo szeretetert.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. A testvèreim ès èdesanyàm egèszsègèèrt ès csalàdjaik bèkesègèèrt. A csalàdom minden elhunyt tagjàèrt, az aposomért is a ki a Börtlingeni temetöbe nyugszik. A màriaràdio dolgozojàért ès azokèrt akikèrt senki nem imatkozik.Jezusom bizom benned, Szüzanya könyörüj rajtunk. Isten fizese a szivesègüket, Nagyon szeretem a Màriaràdiot halgatni, és minden nap önökel imàtkozom. Isten fizese .Jezusom bizom benned.

A rozsafuzert s a szentmiset szeretnem felajanlani halabol,hogy Isten mindig meghallgassa imaimat es kerem tovabbra is segitsen meg ovja csaladomat mindn bajtol veszelytol,betegsgtol.,rossz emberektol.koszonom.

KERESZTANYAMNAK---BENŐ KLÁRÁNAK S MINDEN KLÁRA NÉVRE HALLGATÓÉRT ,A SZŰZANYA OLTALMÁVAL kivánok sok szeretettet Isten áldását keresztleánya---CSIKBÓL---2OI7.AUG.11

Imát kérek Édesanyám gyogyulásáért és önmagam gyogyulásáért, a gonosz távozásáért, egy fontos szándék megsegitésében! Dicsértessék a Jézus Krisztust, köszönöm szépen

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon fontos ugy megoldasaert,irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A mai napon elhangzó összes imát felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

Ezt a rózsafüzért felajánlom gyermekeimert családom minden tagjaert, békéért, megertesert, szeretetert,és egy nagyon fontos szándékert !D J Kr

D.j.k szent neve. Kernem e heti imaszandekot Halabol a draga Joistenek. Minden kegyelemert Es a A Szeplottelen Szuzmarianak . Istenem bizok bened hogy mindig szamithatok rad. Szuz Maria takarjon be a bedopalstjaval. D.J.k

A mai rozsafuzert fel ajanlom csaladi bekessegert,a gonosz tavozasaert es gyerekeim boldogulasaert az eletben,es kerem a Jo Istent rendeljen nekik megfelelo tarsat! Hala es koszonet minden kapot kegyelmert! Isten fizesse!

a mai szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom a lanyomert fiamert es csaladjukert es magamert testi lelki gyogyulasunkert bekesegert a csaladban kerem a szent lelket hogy vilagosicsa es vezese a lanyomat a nehez munkahelyi feladato elvegzeseben szuleimnek es nagyszuleimnek lelki nyugalmat Jezusom bizom a segicsegedben koszonom

Dicsértessék. A napi imát és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért,szerető társért,bűneim bocsánatáért,és hogy sikerüljön megcsinálni azt amit már nagyon rég szeretnék. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet . AMEN.

Az egesz heti imat es szent miset felajalom halabol aSzuzanyanak es az oSzentfianak tovabba csaladom egesegeert,bekesegert ,egyetertesert szerencseert a gonosz tavozasaert,minden beteg emberet a fiam megtalalja a magahoz ilo tarsat.Draga joSzuzanya halgazsd keresemet es jarj kozben ,hogy imam meghalgatast nyerjenJezusom bizom benned.

A hèten elhangzo imàkat és szentmisèket folajalom önmagam gyogyulàsàért, és a csalàdom bèkesègèèrt. A testvèreim ès èdesanyàm egèszsègèèrt ès csalàdjaik bèkesègèèrt.A csalàdom minden elhunyt tagjàèrt, az aposom a ki a Börtlingeni temetöbe nyugszik. A màriaràdio dolgozojàért ès azokèrt akikèrt senki nem imatkozik.Jezusom bizom benned, Szüzanya könyörüj rajtunk. Isten fizese a szivesègüket, Nagyon szeretem a Màriaràdiot halgatni, és minden nap önökel imàtkozom. Isten fizese, Jezusom bizom benned.

Felajánlok minden imát és szentmisét Agnes gyógyulásáért! Jézusom a Te kegyelmedbe helyezem sorsát, Szüz Mária égi édesanyánk könyörögj Szent Fiadnál érette. Köszönöm a lehetőséget, DJK.

Szent lelket a családnak. A bűn minden szennyétől való megtisztulást mindannyiunknak. Hála a Jó Isten irgalmáért, gondviselő szeretetéért.

D.J.K.Szertnénk felajánlani rózsafüzért a Csukszentdomokosi BÁCS TERÉZ mütét utáni felgyógyulásáért a köéptizesi Rozsafüzér társulat .ISTEN FIZESSE.

Dicsertesek a ma elhangzo szentmiset rozsafuzert es minden imat felajanlom fiamert hogy gyogyuljon meg a laba a leanyomert magamert egyetertesert egezsegunkert a gonosz tavozasaert

Imát szeretnék kérni a teljes gyógyulásomért, hogy gyermekeimnek teljes értékű édesanyja tudjak lenni. Áldást a férjemre gyerekeimre, hogy szeretetben es békességben felnevelhessük őket. Szűzanya, kerlek járj közben értünk Szent Fiadnál, ha te kéred imáink biztos meghallgatásra találnak. Ámen.

Ezt a rozsafuzert felajalom a Szuzanyanak a kapott kegyelmekert, egesz csaladom es a magam testi lelki egezsegemert, kulfoldon dolgozo unokaimert, a csalad osszes halottaiert es egy fontos szandekert. Koszonom szepen. D J K

Dicsertessek a Jezus Krisztus!Imat szeretnek kerni egy fontos szandekra,valamint csaladunk lelki bekejert es a gonosz tavozasaert.Jezusom bizom benned!

Hálás szivvel jövök hozzád drága Szűzanyám,kérlek maradj velünk,vigyázz a családomra,tarts meg hitben békében,szeretetben és szerencsével. Takarj be a te palástoddal,légy oltalmunk és menedékünk.Add áldásodat ránk és mutasd a helyes utat fiamnak,gyermekeimnek és a páromnak. Minden problémánkat segits megoldani.Köszönöm.Amen

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.