Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Köszönöm a mai napot,bizom benned ,hogy velünk leszel és segitesz. Vigyázz a fiamra és az unokáimra.Add áldásodat a munkánkra.Amen

Draga Jezusom konyorulj rajtam adj jo vizsga eredmenyt, bolcsesseget,erot a Te segedelmeddel fussam vegig ezt a palyat. Tied a Dicsoseg !

Én szűntelenül kérem imáikat a családomért ,hogy a férjem gyógyujon ki az alkohol fogyasztásbol és a ketönk kapcsolata változon jó irányban mert nagyon szerettem de már rá kezdet meni az én egeszsegem , könyörgök imadkozanak hogy legyünk egy kicsit boldogok mert már nagyon hiányzik a szeretett az életünkből,mert ha szeretett nincs az ember akkor a legszegényebb Amen

Imát szeretnék kérni közelgő sikeres vizsgáért és fontos szándékért.Köszönöm szépen!

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől adjon erőt a nehéz helyzetben és a gonosz távózásáert . Jézusom bizom benned!

D.J.K-- egy soha nem tudó háláját kifejező ISTENNEK s ÉDESANYÁNAK hívő vagyok CSIKBÓL,aki imában próbálom köszönetemet kifejezni szüleim s jótevőimnek , azért amit tettek értem 27 évvel ezelőtt ,ezért BOCSÁNAT ,HA NEM HALLGATHATOK ARRÓL ,AMIT ÁTÉLTEM ISTEN NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE S embertársaim szolgálatára---AKI ISTEN ESZKÖZE ,AZ HIRDETŐJE IS---PAX--2O17.IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA---CSIKSZEREDA

Imat kerek szepen egy zavaros ugy megoldasaert>Isten fizesse meg!

Imát kérek egy nagyon fontos szándékért! Isten fizesse!

A mai nap osszes imajat es a jovo het imait kerem edesanya mutetjete es gyogyuladaert es Laura gyogyulasaert

A mai osszes rozsafuzert felajanlom, jovendo kisbabam egeszsegeert, a gonosz tavol maradjon eletunkbol. A parom kitartasaert, szeretetert, bekessegert. Szuzanyam legy velunk. Amen

A rózsafüzért felajánlom szomszédunk gyógyulásáért , kérjük a Mennyei Atyát hogy irgalmazzon neki es mindannyiunknak. Dicsértessék a Jézus Kriztus.

A héten elhangzó rózsafűzéreket, szentmiséket, imákat felajánlom hálából a kapott kegyelmekért, jótevőimért, ellenségeimért, a szenvedőkért és a rajtuk segítőkért valamint papi és szerzetesi hivatásokért.

A mai rozsafuzert felajanlom a varmezoi osszes fiataljaiert akik ma veszik fel a bermalas szentseget, a jo Isten aldasat kerem ertuk,

Ezt a Rozsafűzért és a szentmisét fel szeretném ajánlani a drága nagynénémér hogy adjon neki a drága jó Isten nagyon sok egézséget.Dicsértessek a Jézus Krisztus!

Fel szeretnem ajanlani az osszes imat gyermekemert a szuzanya kiserje utjan tovabba munkahelyert szuzanyam bizom benned

D.J.K. Imádkozzunk drága Irénke Nővérem lelki üdvéért, akit két hete szólított magához az Úr. Imádságos lelke nyerje meg az örök boldogságot. Ővé a nyugalom, miénk a fájdalom. nyugodjál békébe. Köszönöm bánatos húga.

Eszt a rozsafuzert fel ajanlom testvereimert a Jo isten orizze meg Minden bajtol

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert, barataimert, jotevoimert, elensegeimert, ragalmazoimert, onmagamert, buneink bocsanataert, gonosz tavozasaert es hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

A MAI OSSZES IMAT ES SZENTMISET FELAJANLOM A FERJEM GYOGYULASAERT, IRGALMAS JEZUS BIZOM BENNED KONYORULY RUNKT

A mai Rózsafüzéreket, imákat és szentmiséket felajánlom az Úr dicsőségére hálából, hogy Ágnes ma ott lehet középső gyermeke bérmálásán. Köszönöm ezt a kegyelmet Uram. Dicsértessék a Jézus Krisztus!!!

Imát szeretnék kérni a férjemért hogy mondjon le az alkoholro és éljünk szeretetben békességben ,és egyűt örvendjünk a drága szép gyermekeinknek akikért nagyon hallás vagyok Istennek ámen

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Drága Szűzanyám gyógyíts meg a lányomat, a férjét, és az unokáimat a bélférgességből. Köszönöm. Áldott legyen az Isten most és mindörökké.

A szentniséket és minden elmondott imát felajánlom a Mennei Atyánknak, imáim meghallgatásáért és megválaszolásáért több fontos számdékra! Jézusom köszönöm!

A szentmiséket, rózsafüzéreket és AZ imáinkat felajánlom a kapott kegyelmekért, nagyon fontos szándékainkért, a családom Minden eggyes tagjának egészségéért, a gonosz távozásáért a családunkból és anyagi gondjaink megoldásáért. Szüzanyám segiíts meg minket ÁMEN.

Imát kérek szépen egy nagyon fontos szándékért!

A rozsafuzert felajanlom ferjemert magamert,testvereinkert es azok csaladjaike, Bekeert szeretetert csaladjainkba,es a betegek gyogyulasert, szuleim es ferjem szulei lelki udvosegukert,nagyszulok es keresztszuleink lelke udveert a buneik bocsanataert.

Ezt a rozsafuzert felajalom testverem tovabbi gyogyulasaert, a magam testi lelki gyogyulasomert, egy jo baratnom egezsegeert, kulfoldon dolgozo unokaimert, osszes halottaimert es egy fontos szandekert. Koszonom szepen. DJK

Drága Szűz Anyám,eszközolj ki Szent Fiadnál hitet,reményt,szeretetet,békességet és a megtérés kegyelmét családomba.Köszönöm

Köszönöm Szűzanyám a kegyelmeket,kérlek szépen maradj velünk,add áldásodat családomra,vigyázz a gyermekeimre unokáimra,páromra,őrizd és ovd őket minden bajtol és vezsedelemtől,tratsd távol a gonoszt és a kisértést. Adj kitartást a munkánkba,hitben és szeretetben tratsd meg minket,Amen. Bizom benned és köszönöm.Isten áldjon titeket.

imát kérűnk

Oldalak

Új hozzászólás: