Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Imat kerek szepen egy zavaros ugy megoldasaert>Isten fizesse meg!

Imát kérek egy nagyon fontos szándékért! Isten fizesse!

A mai nap osszes imajat es a jovo het imait kerem edesanya mutetjete es gyogyuladaert es Laura gyogyulasaert

A mai osszes rozsafuzert felajanlom, jovendo kisbabam egeszsegeert, a gonosz tavol maradjon eletunkbol. A parom kitartasaert, szeretetert, bekessegert. Szuzanyam legy velunk. Amen

A rózsafüzért felajánlom szomszédunk gyógyulásáért , kérjük a Mennyei Atyát hogy irgalmazzon neki es mindannyiunknak. Dicsértessék a Jézus Kriztus.

A héten elhangzó rózsafűzéreket, szentmiséket, imákat felajánlom hálából a kapott kegyelmekért, jótevőimért, ellenségeimért, a szenvedőkért és a rajtuk segítőkért valamint papi és szerzetesi hivatásokért.

A mai rozsafuzert felajanlom a varmezoi osszes fiataljaiert akik ma veszik fel a bermalas szentseget, a jo Isten aldasat kerem ertuk,

Ezt a Rozsafűzért és a szentmisét fel szeretném ajánlani a drága nagynénémér hogy adjon neki a drága jó Isten nagyon sok egézséget.Dicsértessek a Jézus Krisztus!

Fel szeretnem ajanlani az osszes imat gyermekemert a szuzanya kiserje utjan tovabba munkahelyert szuzanyam bizom benned

D.J.K. Imádkozzunk drága Irénke Nővérem lelki üdvéért, akit két hete szólított magához az Úr. Imádságos lelke nyerje meg az örök boldogságot. Ővé a nyugalom, miénk a fájdalom. nyugodjál békébe. Köszönöm bánatos húga.

Eszt a rozsafuzert fel ajanlom testvereimert a Jo isten orizze meg Minden bajtol

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert, barataimert, jotevoimert, elensegeimert, ragalmazoimert, onmagamert, buneink bocsanataert, gonosz tavozasaert es hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

A MAI OSSZES IMAT ES SZENTMISET FELAJANLOM A FERJEM GYOGYULASAERT, IRGALMAS JEZUS BIZOM BENNED KONYORULY RUNKT

A mai Rózsafüzéreket, imákat és szentmiséket felajánlom az Úr dicsőségére hálából, hogy Ágnes ma ott lehet középső gyermeke bérmálásán. Köszönöm ezt a kegyelmet Uram. Dicsértessék a Jézus Krisztus!!!

Imát szeretnék kérni a férjemért hogy mondjon le az alkoholro és éljünk szeretetben békességben ,és egyűt örvendjünk a drága szép gyermekeinknek akikért nagyon hallás vagyok Istennek ámen

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Drága Szűzanyám gyógyíts meg a lányomat, a férjét, és az unokáimat a bélférgességből. Köszönöm. Áldott legyen az Isten most és mindörökké.

A szentniséket és minden elmondott imát felajánlom a Mennei Atyánknak, imáim meghallgatásáért és megválaszolásáért több fontos számdékra! Jézusom köszönöm!

A szentmiséket, rózsafüzéreket és AZ imáinkat felajánlom a kapott kegyelmekért, nagyon fontos szándékainkért, a családom Minden eggyes tagjának egészségéért, a gonosz távozásáért a családunkból és anyagi gondjaink megoldásáért. Szüzanyám segiíts meg minket ÁMEN.

Imát kérek szépen egy nagyon fontos szándékért!

A rozsafuzert felajanlom ferjemert magamert,testvereinkert es azok csaladjaike, Bekeert szeretetert csaladjainkba,es a betegek gyogyulasert, szuleim es ferjem szulei lelki udvosegukert,nagyszulok es keresztszuleink lelke udveert a buneik bocsanataert.

Ezt a rozsafuzert felajalom testverem tovabbi gyogyulasaert, a magam testi lelki gyogyulasomert, egy jo baratnom egezsegeert, kulfoldon dolgozo unokaimert, osszes halottaimert es egy fontos szandekert. Koszonom szepen. DJK

Drága Szűz Anyám,eszközolj ki Szent Fiadnál hitet,reményt,szeretetet,békességet és a megtérés kegyelmét családomba.Köszönöm

Köszönöm Szűzanyám a kegyelmeket,kérlek szépen maradj velünk,add áldásodat családomra,vigyázz a gyermekeimre unokáimra,páromra,őrizd és ovd őket minden bajtol és vezsedelemtől,tratsd távol a gonoszt és a kisértést. Adj kitartást a munkánkba,hitben és szeretetben tratsd meg minket,Amen. Bizom benned és köszönöm.Isten áldjon titeket.

imát kérűnk

A mai rozsafuzert felajanlom a gonosz tavozasaert a csaladbol,bekessegert,egeszsegert,a mariaradio fennmaradasaert!

A mai rozsafuzert es imakat felajalom a csaladomert a testverem csaladjaert sogornőm gyogyulasaert gyerekeink jo uton valo haladasaert lányom sikeres vizsgáiért ,egeszsegert a mukahejen szerencset ,anyagiak javulasaert ,gonosz tavozasaert adj erőt a megprobaltatásokhoz koszonom szuzanyam az edig kapot kegyelmeket DAJK

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

Imát kérek szépen egy nagyon fontos szándékért! Isten fizesse!

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben . Jézusom bizom benned!

Drága Szűzanyám, kérlek segits hogy találjam meg az igazi társamat nagyon magányos vagyok és nagy szükségem van rá. Isten fizesse

Oldalak

Új hozzászólás: