Imaszándék

Hibaüzenet

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE include_once() függvényben (/var/www/html/mrev3/sites/all/themes/mradio/template.php 2 sor).

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

D. J. K. A heten elhangzo imakat es szentmiseket felajanlom a kapott kegyelmekert , csaladomert es imatkozom bizom hogy kozbenjar a Szűz anyank az ő szent Fianal es megsegit meghalgatja kereseimet.Vezess Uram a te Szent lelked altal. amen

A Mai rozsafuzért és imákat felajálom ogy a mai megbeszélésem sikeres legyen köszonöm szűzanyám

Dicsértessék Jézus Krisztus. Minden imát és rózsafüzéreket felajálom hálából a kapott kegyelmekért a JÓISTENTÖL és a SZŰZANYÁMTÓL, és kérve kérem szeretö segitségét a családom minden egyes tagjára, a drága gyermekemre, a családomban legyen egyetértés és béke, édesapám lelki üdvére, minden betegségben és nehézségben szenvedö testvérekre. Mária Rádió munkatársaira és hallgatójaira. Isten fiesse a lehetőséget. DJK

Szűzanyám tarts meg minket a Te kegyelmedbe a mai napon,Vigyázz a családom minden tagjára.Köszönöm.Amen.

A mai rozsafuzert es imakat felajalom a csaladomert a testverem csaladjaert sogornőm gyogyulasaert gyerekeink jo uton valo haladasaert lányom sikeres vizsgáiért ,egeszsegert egy jo mukahejert ,anyagiak javulasaert ,gonosz tavozasaert koszonom szuzanyam az edig kapot kegyelmeket DAJK

DICSERETESSEK A JEZUS KRISZTUS! AZ EGESZ NAPI IMAT FELAJANLOM A GYEREKEIM KOZOTTI TISZTA ONZETLEN SZERETETER EGYMASHOZ VALO RAGASZKODASERT, AZ ELETBEN VALO ERVENYESULESERT ES A CSALADI BEKEERT !A JO ISTEN ALDJA MEG ONOKET ,KIVANOK NAGYON SOK EGESZSEGET !DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !

ezt a rozsafuzert felajanlom janos vilmos es szabo imre lelkuk udveert

A mai rózsa fűzert feladatom a családi békéért az apukám és a tesveremert legfobbkepen. Az anyukámnak nagy türelmet és egészséget a nagymamámnak hosszú egészséges életet maradjon meg sokáig mellettünk egészségben. Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap elhanzó összes imàt és rózsafüzéreket felajànlom drága családomért,szüleimért és legfőképpen édesapàm gyógyulásáért. Drága Jézusom árazd rà gyógyító kegyelmedet. Jézusom bízom benned. Áldott nagyböjti szent időt kívánok mindenkinek.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai rózsafűzért szeretném felajánlani Korpos Gergely szeretett nagytatámért halálának évfordulóján aki a gyergyószárhegyi temetőben nyugszik. Adjon a jó Isten örök nyugodalmat Neki.

Dicsertessék Jézus Krisztust. A jövőheti rózsafűzéreket és szentmiséket fel szeretném ajánlani szüleimért édesanyámért Imre Erzsébet ért, édesapám Imre Zoltánért 3éves évfordulója alkalmából Atyhába. Nyugodjanak békében, az úr Jézus szent nevében! Dicsertessék a Jézus Krisztust.

DJKr! Az összes imát ès szentmisèket felajánljuk halottaink lelke üdvèèrt,adjon a jò Isten örök nyugodalmat nekik ès az örök világosság fènyeskedjèk nekik!

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert,, barataimert, jotevoimert, onmagamert,elensegeimert, ragalmazoimert, buneink bocsanataert, hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

D.J.K.! Felajánlom az összes imát a családomért. Kérem a Jó Istent adjon egészséget, erőt a munkához. A férjemnek kitartást a józanságban, ne engedje, hogy a gonosz újra be férkőzzön a lelkébe, a gondolataiba. Az egyetemista lányomnak erőt és kitartást a vizsgákhoz, a másik lányomnak boldogságot a választott céljához, nekem is sikert a vizsgához és a munka keresésbe. Köszönöm, hogy együtt imádkozhatunk. Istenem bízom benned! Csíksomlyói Szűzanya könyörögj érettünk! Önöknek szép napot! Köszönöm.

Mai rozsafüzért és összes imát felajánlom a családomér a békéségér egéségér kérjük a Csiksomlyoi szüzanyát hallgasa meg imánkat! És a fiam vizsgájáér h segitse meg a Szüzanya! Dicsértek a Jézus Krisztus!

Ezt a rózsafüzért felajánlom, az apanagyfalusi Gellért József kedves nagybátyámért.Kívánunk neki boldog névnapot és Isten áldását.Sok szeretettel üdvözli az egész Gellért nagy család.

A jovo hét szent miséit és rózsafuzér imáit ajáljuk fel és konyorogjunk meghallgatásért édesanyám tudeje gyógyulásáért, nekem jó hallásért, lábfájásért és sorsom további alakulásáért. Koszonom mindenki imáját.

iMADKOZZUNK EGY EDESANYA SZANDEKARA ,A GONOSZ TAVOZASAERT CSALADJUKBOL,JEZUS KRISZTUSBA VALO HIT ELNYERESEERT,A BEKE ES A SZERETETTERT.aMEN

Ezt a rózsafüzért fel szeretném ajánlani kisfiamért, páromért , tesvéreimért Gyimesfelsőlokra szűleimért és mindazokért akiért senki nem imádkozik . Dicsértessek a Jézus Krisztus

A mai nap osszes Rozsafuzereit fel ajanlom edesapam lelki nyugalmaert,mert ma 31 eve adta vissza lelket a Mi Urunknak Istenunknek es az en egeszsegemert,jo elore menetelemert.Halas vagyok mindenert az egieknek.

Imát kérek drága Édesapám lelki üdvéért,aki a József nevet viselte,és minden elhúnyt szerettem lelki üdvéért!egy mindennapos hallgató

Eszt a rozsafuzert fel ajanlom testvereimert edesapamert a Jo isten orizze meg Minden bajtol

A mai rózsafüzért és szentmisét felajánlom családomért meghalt szüleimért a Mária rádióért a Szűzanya takarjon be védő palástjával és vezessen a jó úton adjon nekünk lelki békét. Dicsértessék a Jézus Krisztus. Jézus Szíve szeretlek én vezess át az élet tengerén,

a mai nap osszes imait szeretnem kerni csaladomert es ket fontos szandekra szuzanyam kerlek segits

Az osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom nagytatamert Sandor Jozsefert 15 evfordulojaert hogy nyugogyon bekebe Jezus Krisztus szent nevebe es csaladomert hogy Szuzanya segitsen meg bekebe szeretetbe es a gonosz tavozasaert Amen

dicsértesék az ur jézus krisztus szeretném a honap elhangzo,imák,rozsafüzérek,és szentmiséket felajálani egy szentegyházi fiatal édesanya gyogyulásáért .jézusom bizunk benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap összes imáját felajánlom a családomért, az egészségért, valamint egy nagyon nehéz sorsban élő fiatalasszonyért és gyermekeiért. Jézusom szabaditsd meg őket a szenvedéstől.

Oldalak

Új hozzászólás: