Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Drága Jó Istenem, könyörögve kérlek, áldd meg a családomat, gondoskodó szereteteddel mutasd az utat, és irányítsd az életünket úgy, hogy nekünk a legjobb legyen.Ne engedd, hogy lelki fájdalmunk felerősítse betegségünket.A gonosz és igazságtalan támadásokból ments ki minket.Bocsáss meg azoknak, akik a lelki fájdalmunkat okozzák azzal, hogy állandó zaklatással, fenyegetéssel tönkre akarják tenni életünket.Kérlek, vezesd őket az igaz útra. Ezen szándékra kérem a heti imákkal a segítséget minden Mária Rádió hallgatótól.

Dícsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni, hogy el bírjam viselni a rám nehezedő terheket, a lányaim találják meg az igazi boldogságot! Köszönöm!

" Ó megkötözött kezü Jézus! édesanyád könnyeire kérünk hallgasd meg könyörgésünk". Jézusom bizom benned!

DJKrA hèten elhangzò összes imát ès szentmisèket felajánljuk halottaink lelke üdvèèrt.Adjon a jò Iste n örök nyugodalmat nekik ès az örök világosság fènyeskedjèk nekik.

Dicsertesek a heten elhangzo szentmiseket az osszes imat rozsafuzert felajanlom gyerekeimert egyetertesert a gonosz tavozasaert magamert egy fontos szandekert anyukamert testveremert egezsegunkert minden betegert

Ezt a rózsafüzért és minden imát felajánlom az én drága jó édesanyámnak Dömös Gizellának, hogy minnél hamarabb meg gyogyuljon a háta Dicsértessék az Ùr Jézus Krisztus.

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben .Isten fizesse

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Sokszor kértem és kaptam - ezúttal köszönök! Köszönöm a családomat, férjemet! Istenem, segíts, hogy jobb emberek lehessünk!

Ezt a rózsafűzért felajánlom a 17- én elhunyt Tántikámért és a Magdi néniért aki a rózsafüzér társulat tagja volt és ma kisérjük utolsó földi útjára. Nyugodjanak békében.

Tamás József papbácsi névnapjára virágcsokor helyett ezt a rózsafüzért ajánlom fel és a Jóisten segitse meg továbbra is drága papbácsit !

Drága Szüzanyám és Mennyei Atyám köszönöm a kegyelmet és továbbra is kitartó imával fohászkodunk hozzátok ! Jézusom Bizzom Benned !

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom a kapot kegyelmekert,egy huseges ferjert , lelki bekeertegy, egy nagyon fontos szandekert es az oszes hivekert

Mennyei Atyánk, köszönöm a kapott kegyelmeket és azt, hogy Ágnesnek adol erőt és kitartást, vele vagy minden nap, segíted őt legyürni nehéz betegségét. Hála neked mindezért édes Istenem. DJK

A mai rózsafüzért felajánlom lányaim gyógyulásáért.

A mai rozsafuzert egyutt imadkozva felajanlom az egyhazkozsegunk betegjeiert:a korhazban levo Terikeert,Arpadert aki egy nehez mutet elott all. Imadkozzunk az orvoskert, aplolokert,minden agyhoz es hazhoz kotott betegert.Jozsef nevu testvereinkert .

D. J. K. A heten elhangzo imakat es szentmiseket felajanlom a kapott kegyelmekert , csaladomert es imatkozom bizom hogy kozbenjar a Szűz anyank az ő szent Fianal es megsegit meghalgatja kereseimet.Vezess Uram a te Szent lelked altal. amen

A Mai rozsafuzért és imákat felajálom ogy a mai megbeszélésem sikeres legyen köszonöm szűzanyám

Dicsértessék Jézus Krisztus. Minden imát és rózsafüzéreket felajálom hálából a kapott kegyelmekért a JÓISTENTÖL és a SZŰZANYÁMTÓL, és kérve kérem szeretö segitségét a családom minden egyes tagjára, a drága gyermekemre, a családomban legyen egyetértés és béke, édesapám lelki üdvére, minden betegségben és nehézségben szenvedö testvérekre. Mária Rádió munkatársaira és hallgatójaira. Isten fiesse a lehetőséget. DJK

Szűzanyám tarts meg minket a Te kegyelmedbe a mai napon,Vigyázz a családom minden tagjára.Köszönöm.Amen.

A mai rozsafuzert es imakat felajalom a csaladomert a testverem csaladjaert sogornőm gyogyulasaert gyerekeink jo uton valo haladasaert lányom sikeres vizsgáiért ,egeszsegert egy jo mukahejert ,anyagiak javulasaert ,gonosz tavozasaert koszonom szuzanyam az edig kapot kegyelmeket DAJK

DICSERETESSEK A JEZUS KRISZTUS! AZ EGESZ NAPI IMAT FELAJANLOM A GYEREKEIM KOZOTTI TISZTA ONZETLEN SZERETETER EGYMASHOZ VALO RAGASZKODASERT, AZ ELETBEN VALO ERVENYESULESERT ES A CSALADI BEKEERT !A JO ISTEN ALDJA MEG ONOKET ,KIVANOK NAGYON SOK EGESZSEGET !DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !

ezt a rozsafuzert felajanlom janos vilmos es szabo imre lelkuk udveert

A mai rózsa fűzert feladatom a családi békéért az apukám és a tesveremert legfobbkepen. Az anyukámnak nagy türelmet és egészséget a nagymamámnak hosszú egészséges életet maradjon meg sokáig mellettünk egészségben. Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap elhanzó összes imàt és rózsafüzéreket felajànlom drága családomért,szüleimért és legfőképpen édesapàm gyógyulásáért. Drága Jézusom árazd rà gyógyító kegyelmedet. Jézusom bízom benned. Áldott nagyböjti szent időt kívánok mindenkinek.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai rózsafűzért szeretném felajánlani Korpos Gergely szeretett nagytatámért halálának évfordulóján aki a gyergyószárhegyi temetőben nyugszik. Adjon a jó Isten örök nyugodalmat Neki.

Dicsertessék Jézus Krisztust. A jövőheti rózsafűzéreket és szentmiséket fel szeretném ajánlani szüleimért édesanyámért Imre Erzsébet ért, édesapám Imre Zoltánért 3éves évfordulója alkalmából Atyhába. Nyugodjanak békében, az úr Jézus szent nevében! Dicsertessék a Jézus Krisztust.

DJKr! Az összes imát ès szentmisèket felajánljuk halottaink lelke üdvèèrt,adjon a jò Isten örök nyugodalmat nekik ès az örök világosság fènyeskedjèk nekik!

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.