Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

Dicsertesek a heten elhangzo szentmiseket az osszes imat rozsafuzert felajanlom gyerekeimert egyetertesert a gonosz tavozasaert magamert egy fontos szandekert anyukamert testveremert egezsegunkert minden betegert

Ezt a rózsafüzért és minden imát felajánlom az én drága jó édesanyámnak Dömös Gizellának, hogy minnél hamarabb meg gyogyuljon a háta Dicsértessék az Ùr Jézus Krisztus.

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását , szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben .Isten fizesse

D.J.K . A mai rozsafűzért és imákat felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, és kérem a Szűzanya segitségét egy jó munkahelyért és egy fontos vizsgáért.Isten fizesse

D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet.

Sokszor kértem és kaptam - ezúttal köszönök! Köszönöm a családomat, férjemet! Istenem, segíts, hogy jobb emberek lehessünk!

Ezt a rózsafűzért felajánlom a 17- én elhunyt Tántikámért és a Magdi néniért aki a rózsafüzér társulat tagja volt és ma kisérjük utolsó földi útjára. Nyugodjanak békében.

Tamás József papbácsi névnapjára virágcsokor helyett ezt a rózsafüzért ajánlom fel és a Jóisten segitse meg továbbra is drága papbácsit !

Drága Szüzanyám és Mennyei Atyám köszönöm a kegyelmet és továbbra is kitartó imával fohászkodunk hozzátok ! Jézusom Bizzom Benned !

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom a kapot kegyelmekert,egy huseges ferjert , lelki bekeertegy, egy nagyon fontos szandekert es az oszes hivekert

Mennyei Atyánk, köszönöm a kapott kegyelmeket és azt, hogy Ágnesnek adol erőt és kitartást, vele vagy minden nap, segíted őt legyürni nehéz betegségét. Hála neked mindezért édes Istenem. DJK

A mai rózsafüzért felajánlom lányaim gyógyulásáért.

A mai rozsafuzert egyutt imadkozva felajanlom az egyhazkozsegunk betegjeiert:a korhazban levo Terikeert,Arpadert aki egy nehez mutet elott all. Imadkozzunk az orvoskert, aplolokert,minden agyhoz es hazhoz kotott betegert.Jozsef nevu testvereinkert .

D. J. K. A heten elhangzo imakat es szentmiseket felajanlom a kapott kegyelmekert , csaladomert es imatkozom bizom hogy kozbenjar a Szűz anyank az ő szent Fianal es megsegit meghalgatja kereseimet.Vezess Uram a te Szent lelked altal. amen

A Mai rozsafuzért és imákat felajálom ogy a mai megbeszélésem sikeres legyen köszonöm szűzanyám

Dicsértessék Jézus Krisztus. Minden imát és rózsafüzéreket felajálom hálából a kapott kegyelmekért a JÓISTENTÖL és a SZŰZANYÁMTÓL, és kérve kérem szeretö segitségét a családom minden egyes tagjára, a drága gyermekemre, a családomban legyen egyetértés és béke, édesapám lelki üdvére, minden betegségben és nehézségben szenvedö testvérekre. Mária Rádió munkatársaira és hallgatójaira. Isten fiesse a lehetőséget. DJK

Szűzanyám tarts meg minket a Te kegyelmedbe a mai napon,Vigyázz a családom minden tagjára.Köszönöm.Amen.

A mai rozsafuzert es imakat felajalom a csaladomert a testverem csaladjaert sogornőm gyogyulasaert gyerekeink jo uton valo haladasaert lányom sikeres vizsgáiért ,egeszsegert egy jo mukahejert ,anyagiak javulasaert ,gonosz tavozasaert koszonom szuzanyam az edig kapot kegyelmeket DAJK

DICSERETESSEK A JEZUS KRISZTUS! AZ EGESZ NAPI IMAT FELAJANLOM A GYEREKEIM KOZOTTI TISZTA ONZETLEN SZERETETER EGYMASHOZ VALO RAGASZKODASERT, AZ ELETBEN VALO ERVENYESULESERT ES A CSALADI BEKEERT !A JO ISTEN ALDJA MEG ONOKET ,KIVANOK NAGYON SOK EGESZSEGET !DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !

ezt a rozsafuzert felajanlom janos vilmos es szabo imre lelkuk udveert

A mai rózsa fűzert feladatom a családi békéért az apukám és a tesveremert legfobbkepen. Az anyukámnak nagy türelmet és egészséget a nagymamámnak hosszú egészséges életet maradjon meg sokáig mellettünk egészségben. Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap elhanzó összes imàt és rózsafüzéreket felajànlom drága családomért,szüleimért és legfőképpen édesapàm gyógyulásáért. Drága Jézusom árazd rà gyógyító kegyelmedet. Jézusom bízom benned. Áldott nagyböjti szent időt kívánok mindenkinek.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai rózsafűzért szeretném felajánlani Korpos Gergely szeretett nagytatámért halálának évfordulóján aki a gyergyószárhegyi temetőben nyugszik. Adjon a jó Isten örök nyugodalmat Neki.

Dicsertessék Jézus Krisztust. A jövőheti rózsafűzéreket és szentmiséket fel szeretném ajánlani szüleimért édesanyámért Imre Erzsébet ért, édesapám Imre Zoltánért 3éves évfordulója alkalmából Atyhába. Nyugodjanak békében, az úr Jézus szent nevében! Dicsertessék a Jézus Krisztust.

DJKr! Az összes imát ès szentmisèket felajánljuk halottaink lelke üdvèèrt,adjon a jò Isten örök nyugodalmat nekik ès az örök világosság fènyeskedjèk nekik!

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert,, barataimert, jotevoimert, onmagamert,elensegeimert, ragalmazoimert, buneink bocsanataert, hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

D.J.K.! Felajánlom az összes imát a családomért. Kérem a Jó Istent adjon egészséget, erőt a munkához. A férjemnek kitartást a józanságban, ne engedje, hogy a gonosz újra be férkőzzön a lelkébe, a gondolataiba. Az egyetemista lányomnak erőt és kitartást a vizsgákhoz, a másik lányomnak boldogságot a választott céljához, nekem is sikert a vizsgához és a munka keresésbe. Köszönöm, hogy együtt imádkozhatunk. Istenem bízom benned! Csíksomlyói Szűzanya könyörögj érettünk! Önöknek szép napot! Köszönöm.

Mai rozsafüzért és összes imát felajánlom a családomér a békéségér egéségér kérjük a Csiksomlyoi szüzanyát hallgasa meg imánkat! És a fiam vizsgájáér h segitse meg a Szüzanya! Dicsértek a Jézus Krisztus!

Ezt a rózsafüzért felajánlom, az apanagyfalusi Gellért József kedves nagybátyámért.Kívánunk neki boldog névnapot és Isten áldását.Sok szeretettel üdvözli az egész Gellért nagy család.

Oldalak

Új hozzászólás: