Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

ezt a rozsafuzert felajanlom janos vilmos es szabo imre lelkuk udveert

A mai rózsa fűzert feladatom a családi békéért az apukám és a tesveremert legfobbkepen. Az anyukámnak nagy türelmet és egészséget a nagymamámnak hosszú egészséges életet maradjon meg sokáig mellettünk egészségben. Amen

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap elhanzó összes imàt és rózsafüzéreket felajànlom drága családomért,szüleimért és legfőképpen édesapàm gyógyulásáért. Drága Jézusom árazd rà gyógyító kegyelmedet. Jézusom bízom benned. Áldott nagyböjti szent időt kívánok mindenkinek.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai rózsafűzért szeretném felajánlani Korpos Gergely szeretett nagytatámért halálának évfordulóján aki a gyergyószárhegyi temetőben nyugszik. Adjon a jó Isten örök nyugodalmat Neki.

Dicsertessék Jézus Krisztust. A jövőheti rózsafűzéreket és szentmiséket fel szeretném ajánlani szüleimért édesanyámért Imre Erzsébet ért, édesapám Imre Zoltánért 3éves évfordulója alkalmából Atyhába. Nyugodjanak békében, az úr Jézus szent nevében! Dicsertessék a Jézus Krisztust.

DJKr! Az összes imát ès szentmisèket felajánljuk halottaink lelke üdvèèrt,adjon a jò Isten örök nyugodalmat nekik ès az örök világosság fènyeskedjèk nekik!

Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti elhangzo rozsafuzereket, imakat, szent miseket kerem es fel ajalom fiamert, szereteimert,, barataimert, jotevoimert, onmagamert,elensegeimert, ragalmazoimert, buneink bocsanataert, hozam tartozo meghalt lelke udvossegiert. Isten fizesse!

D.J.K.! Felajánlom az összes imát a családomért. Kérem a Jó Istent adjon egészséget, erőt a munkához. A férjemnek kitartást a józanságban, ne engedje, hogy a gonosz újra be férkőzzön a lelkébe, a gondolataiba. Az egyetemista lányomnak erőt és kitartást a vizsgákhoz, a másik lányomnak boldogságot a választott céljához, nekem is sikert a vizsgához és a munka keresésbe. Köszönöm, hogy együtt imádkozhatunk. Istenem bízom benned! Csíksomlyói Szűzanya könyörögj érettünk! Önöknek szép napot! Köszönöm.

Mai rozsafüzért és összes imát felajánlom a családomér a békéségér egéségér kérjük a Csiksomlyoi szüzanyát hallgasa meg imánkat! És a fiam vizsgájáér h segitse meg a Szüzanya! Dicsértek a Jézus Krisztus!

Ezt a rózsafüzért felajánlom, az apanagyfalusi Gellért József kedves nagybátyámért.Kívánunk neki boldog névnapot és Isten áldását.Sok szeretettel üdvözli az egész Gellért nagy család.

A jovo hét szent miséit és rózsafuzér imáit ajáljuk fel és konyorogjunk meghallgatásért édesanyám tudeje gyógyulásáért, nekem jó hallásért, lábfájásért és sorsom további alakulásáért. Koszonom mindenki imáját.

iMADKOZZUNK EGY EDESANYA SZANDEKARA ,A GONOSZ TAVOZASAERT CSALADJUKBOL,JEZUS KRISZTUSBA VALO HIT ELNYERESEERT,A BEKE ES A SZERETETTERT.aMEN

Ezt a rózsafüzért fel szeretném ajánlani kisfiamért, páromért , tesvéreimért Gyimesfelsőlokra szűleimért és mindazokért akiért senki nem imádkozik . Dicsértessek a Jézus Krisztus

A mai nap osszes Rozsafuzereit fel ajanlom edesapam lelki nyugalmaert,mert ma 31 eve adta vissza lelket a Mi Urunknak Istenunknek es az en egeszsegemert,jo elore menetelemert.Halas vagyok mindenert az egieknek.

Imát kérek drága Édesapám lelki üdvéért,aki a József nevet viselte,és minden elhúnyt szerettem lelki üdvéért!egy mindennapos hallgató

Eszt a rozsafuzert fel ajanlom testvereimert edesapamert a Jo isten orizze meg Minden bajtol

A mai rózsafüzért és szentmisét felajánlom családomért meghalt szüleimért a Mária rádióért a Szűzanya takarjon be védő palástjával és vezessen a jó úton adjon nekünk lelki békét. Dicsértessék a Jézus Krisztus. Jézus Szíve szeretlek én vezess át az élet tengerén,

a mai nap osszes imait szeretnem kerni csaladomert es ket fontos szandekra szuzanyam kerlek segits

Az osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom nagytatamert Sandor Jozsefert 15 evfordulojaert hogy nyugogyon bekebe Jezus Krisztus szent nevebe es csaladomert hogy Szuzanya segitsen meg bekebe szeretetbe es a gonosz tavozasaert Amen

dicsértesék az ur jézus krisztus szeretném a honap elhangzo,imák,rozsafüzérek,és szentmiséket felajálani egy szentegyházi fiatal édesanya gyogyulásáért .jézusom bizunk benned.

Dicsértessék a Jézus Krisztus. A mai nap összes imáját felajánlom a családomért, az egészségért, valamint egy nagyon nehéz sorsban élő fiatalasszonyért és gyermekeiért. Jézusom szabaditsd meg őket a szenvedéstől.

A rozsafuzert felajanlom a csaladom egeszsegeert es szereteimert,felajanlom a csaladomhoz tartozo alkoholban szenvedo betegekert hogy szabadujanak azital rabsagabol, es halotaink lelke udveert

A mai rozsafuzert felajanlom a csaladomert az apukam es a tesveremert legfobb keppen .Adjon a Szuz Anya eleg erot a fajdalmak eltureseben kiutat a sok roszbol legyen velunk hogy egy boldog bekes csalad legyunk.

Ezt a rozsafuzert felajánlom családom egészségéért bekessegeert és a sikeres vizsgamert dicsertessek a Jézus Krisztus

Dicsértessék a Jézus Krisztus! A Sándoroknak és Józsefeknek kívánok erőt , egészséget és hosszú életet és halottainknak adjon Isten örök boldogságot . Köszönöm szépen dicsértessék a Jézus Krisztus .

D.A.J.K.Ezt a rózsafüzért szeretném ajánlani elhunyt férjem Lőrincz Cseke Sándor névnapjára és Apósom és Sógoromnak . A Jó Isten Adjon örök nyugodalmat minden elhunyt hozzá tartozómnak D.A.J. K.

Ezt a rozsafuzert felajalom testverem tovabbi gyogyulasaert, az en testi es lelki gyogyulasomert, kulfoldon dolgozo unokaimert es egy nagyon fontos szandekert. Isten fizesse. D J K

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.